You are here
Home > Fotbal > MINAUR BAIA MARE a obținut biletele pentru prima manșă a BARAJULUI de promovare în Liga 2!

MINAUR BAIA MARE a obținut biletele pentru prima manșă a BARAJULUI de promovare în Liga 2!

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Minaur Baia Mare a obținut o remiză albă (0-0) la Bistrița, în companiei echipei Gloria din localitate. Elevii antrenați de Vasile Miriuță au rata în finalul partidei și în minutele de prelungire două imense ocazii de gol, imprecizia atacanților făcând ca tabela să rămână neschimbată ca la startul partidei. 

După înfrângerile suferite de SCM Zalău (0-1 la Sportul Șimleu Silvaniei) și Club Atletic Oradea (0-1 la Sânmartin, în min. 90+1 din penalty), Minaur Baia Mare a obținut biletele pentru prima manșă a barajului de promovare în Liga 2. Ei vor avea un adversar din seria 9, acolo unde Unirea Dej și Metalurgistul Cugir se bat (încă) pentru primul loc, cele două echipe urmând a se întâlni în meci direct la Cugir.

În continuare, Minaur Baia Mare stă la mâna ei pentru prima poziție în clasament, o victorie în partida de sâmbătă cu Sportul Șimleu Silvaniei asigurând echipei antrenate de Vasile Miriuță locul 1 în seria 10!

Felicitări, echipei, jucătorilor, staff-ului tehnic și conducerii administrative pentru această performanță! Greul abia acum începe, iar Miriuță trebuie să îmbunătățească urgent jocul echipei, care a avut de suferit la Bistrița!

Sursa foto: CS Minaut fotbal

Lasă un răspuns

Top