You are here
Home > Fotbal > Liga 2 Casa pariurilor > Marius Coman: „U Cluj este un capitol încheiat pentru mine!”

Marius Coman: „U Cluj este un capitol încheiat pentru mine!”

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Marius Coman a transformat cu siguranță lovitura de la 11 m acordată de centralul Mihai Amorăriței, în partida cu „U” Cluj, din cadrul etapei 18 din liga secundă și a ajuns la cota 7 goluri marcate în clasamentul gogheterilor, cu unul mai puțin față de Claudiu Bălan (8 goluri)! Din câte se pare, împrumutul lui Marius Coman la Recea, a produs o oarecare iritare în sânul echipei „U” Cluj, acolo unde antrenorul Costel Enache „s-a cam săturat să tot ia castane”! Nimic nu e cert, dar o oarecare stare de nervozitate se observă, și nu întâmplător această răbufnire neprietenoasă a antrenorului Costel Enache a venit imediat după meciul de la Recea!

Dacă conducerea șepcilor roșii l-au considerat pe Marius Coman un jucător de a cărui servici te poți dispensa cu ușurință, împrumutându-l la Recea, iată că și jucătorul în speță, își arată, deși mascat,  nemulțumirea atunci când afirmă că „U” Cluj e un capitol închis pentru el. Contractul lui Marius Coman expiră în această vară, dată până la care el va evolua, în continuare, pentru echipa antrenată de Florin Fabian! Deși, „U” Cluj ar fi putut repara „greșeala” din vară, când l-au trimis pe Coman la Recea, chiar în pauza competițională din iarnă, aceștia nu au făcut-o și se pare că antrenorul Costel Enache solicită ca și „alții să-și asume greșelile și responsabilitatea”! Până una alta, Marius Coman e pe locul 2 în clasamentul golgheterilor în Liga 2, cu 7 goluri, reușitele sale aducând Recea până pe locul 13 în clasament!

Marius Coman – atacant ACS Fotbal Comuna Recea:

„Ne-am așteptat să scoatem punct sau puncte în meciul acesta și ne-a ieșit. Terenul a fost foarte greu dar suntem obișnuiți. Puteam să mai și marcăm, exact cum puteam să mai și luăm un gol să se fi terminat la egalitate. Per total eu cred că am meritat victoria. Sunt împrumutat dar până la vară. La vară sunt liber, nu vreau să mai discut despre asta! „U” Cluj e un capitol încheiat pentru mine! Personal, este un obiectiv de-al meu să termin cât mai sus în clasamentul golgheterilor, dacă se poate printre primii.Cu siguranță o să ne salvăm de la retrogradare, ați văzut și Dvs. avem echipă foarte bună și nu cred că ăsta ne e locul în clasament. O să mergem la Constanța la fel de încrezători, după 3 puncte. Nu ne e frică de nimeni! Sper să nici nu cunoaștem înfrângerea cu Mister pe bancă. Mister ne mobilizează foarte bine, excat ce ne cere jucăm și se pare că ne iese!”

 

Lasă un răspuns

Top