You are here
Home > Alte sporturi > Maramureș Rookie Fest, etapa din circuitul mondial World Rookie Tour, își deschide porțile pentru toți iubitorii de snowboard și schi, în intervalul 2-5 februarie 2023!

Maramureș Rookie Fest, etapa din circuitul mondial World Rookie Tour, își deschide porțile pentru toți iubitorii de snowboard și schi, în intervalul 2-5 februarie 2023!

 

 

 

 

 

Radu Țolaș  

Maramureș Rookie Fest , etapa din circuitul mondial World Rookie Tour , își deschide porțile pentru toți iubitorii de snowboard și schi, în intervalul 02 – 05 Februarie 2023 !

Aflat la cea de-a 2-a ediție , etapa desfasurată în stațiunea Izvoare, comuna Desești din județul Maramureș, aliniază la start peste 100 de sportivi de top , din 12 tări ca : Austria, Germania, Ungaria, Polonia , Cehia, Slovenia, Slovacia, Bulgaria , Ucraina , Serbia , Olanda și bineințeles Romania .

Organizatorul evenimentului este ACS Extrem Rivulus din Baia Mare , unic reprezentant al World Snowboard Federation în România. Evenimentele marca Extrem Rivulus, permit tuturor sportivilor și iubitorilor de adrenalină să participe la concursuri oficiale (cu punctaj WSPL și FIS , alături de cele mai mari nume din clasamentele mondiale). Este o șansă unică pentru amatori de a arata ce pot, circuitul WRT fiind singurul circuit mondial care permite participarea tuturor sportivilor (legitimati sau nu). Bineînțeles, concurența este foarte mare, sportivii se luptă pentru punctaj, clasare cât mai bună în clasamentul mondial, lucru care asigură un show adevarat. Circuitul WRT se adresează tinerilor atleți cu vârsta sub 19 ani , și se împarte pe 2 categorii de vârstă: groms – sportivi sub 15 ani, băieți și fete și rookies – sportivi sub 19 ani, băieți și fete. Pe lângă premiile extrem de consistente pentru castigatori (premii în valoare de 25.000 euro), primii 3 clasați la fiecare categorie se vor califica automat la Finalele Circuitului Mondial WRT, la Kaprun în intervalul 19-25 martie pentru snowboard, respectiv la Madonna di Campiglio în intervalul 26- 30 martie pentru freeski, având cazarea și taxa de participare platită!

Doritorii se mai pot inscrie la concurs pe www.extremrivulus.ro !

Atletii vor veni la Izvoare incepand de Joi, 02.02,2023 , Vineri avand deja antrenamentele oficiale , iar Sambata 03.02 concursul propriu-zis , premierea si party atat pe partie cat si Izvoare Resort, in Poiana Soarelui.Haideti sa vedeti adevaratul spectacol sportiv si sa va distrati cu Muzica, DJ, si special guest Unguru’Bulan !!!

Lasă un răspuns

Top