You are here
Home > Handbal > LIGA ZIMBRILOR C.S.Minaur Baia Mare a declanșat fiesta

LIGA ZIMBRILOR C.S.Minaur Baia Mare a declanșat fiesta

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

C.S.Minaur Baia Mare a declanșat fiesta

Sala Polivalentă Lascăr Pană a găzduit meciul din ultima etapă a Ligii Naționale de Handbal Masculin cel dintre C.S.Minaur Baia Mare (ocupanta locului doi) respectiv C.S.M.Oradea deținătoarea „lanternei roșii”, formație ce după 25 de etape scurse a contabilizat doar o singură victorie, un egal și 23 de înfrângeri.
 
Pentru a se încununa pentru al doilea an consecutiv cu titlul de vicecampioană națională, formația băimăreană avea neapărată nevoie de o victorie, în condițiile în care formația de la Malul Mării, C.S.M.Constanța se află la doar un punct în spatele băieților noștri, iar în această ultimă etapă stagională, misiunea marinarilor era una la fel de ușoară, cu un joc acasă cu penultima clasată C.S.M.Odorheiu Secuiesc.
 
Așa cum era de așteptat, bihorenii au reușit să mențină imaculată tabela de marcaj doar 33 de secunde, moment în care scorul s-a modificat pentru prima oară 1-0. De abia în minutul 8 oaspeții reușesc să restabilească egalitatea la patru, aflându-se pentru 11 secunde chiar în situația de a conduce pe tabela de marcaj, scor 4-5. Până la pauză băieții lui Alexandru Sabou măresc ritmul de joc reușind să intre la cabine cu un confortabil avantaj de șase goluri, scor 18-12.
 
După pauză C.S.Minaur Baia Mare îli deve în continuare de joc, reușind în minutul 40 să i-a un avantaj de șapte goluri, 25-18 pentru ca în minutul 50 acesta să crească la nouă 32-23. La finele timpului regulamentar de joc întreaga asistență prezentă în Sala Polivalentă Lascăr Pană aplaudă victoria formației băimărene scor 37-29, C.S.Minaur Baia Mare declanșând fiesta ce avea să urmeze.
 
Și cum în sport un succes nu poate fi savurat la infinit, peste doar o săptămână, (în zilele de 13 și 14 mai 2023) Clubul Sportiv Minaur Baia Mare va încerca din postura de gazdă a Final Four-ului Cupei României să își adjudece cel de-al șaptea din istoria acestei competiții după cele obținute anterior în (1978, 1983, 1984, 1989, 1999 și 2015)
 
 
 
 

Lasă un răspuns

Top