You are here
Home > Rugby > Liga Națională de Rugby > LIGA NAȚIONALĂ O uvertură venită din Pacificul de Sud

LIGA NAȚIONALĂ O uvertură venită din Pacificul de Sud

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

O uvertură venită din Pacificul de Sud

În aceste zile oficialii campioanei României au reușit să perfecteze un nou transfer aducând un jucător din emisfera sudică în persoana lui Nikau Tohu Patariki Murray Mc Gregor.
 
Născut în Noua Zeelandă la Masterton la circa 100 de km nord est de capitala Wellington, pe data de 7 februarie 1999, cel ce poate evolua atât ca mijlocaș la deschidere, centru sau fundaș a început rugby-ul sub comanda lui Andy Lord la vârsta de șapte ani, fiind legitimat la Napier Pirates Rugby Sport Club (2006-2012).
 
În intervalul (2015-2017) a îmbrăcat tricoul echipei Napier Boys High School. În 2017 a bifat și primele selecții la echipa a doua a Noii Zeelande Under 18 ani Maori. În anul 2018 a jucat pentru Hawke`s Bay Rugby, iar între (2018-2020) pentru Dunedin Rugby Club Sharks.
 
În acest an a părăsit pentru prima oară rugby-ul din Noua Zeelandă, evoluând în Australia. Coleg de echipă cu uvertura Tu-Te Whakaoho Ahika Grant în Australia la Hunter Wildfires Rugby Club, neo-zeelandezul de 23 de ani a decis în această vară să evolueze în premieră pe bătrânul continent, alăturându-se campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare.
 
 
 
 
 

Lasă un răspuns

Top