You are here
Home > Fotbal > Liga 5, finala: Faur Făurești-Gloria Sălsig, astăzi de la 18.00, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”

Liga 5, finala: Faur Făurești-Gloria Sălsig, astăzi de la 18.00, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”

Ioan R. Ster 

Astăzi, 9 iunie 2019 pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”, va avea loc Finala pentru Liga 5: Faur Făurești – Gloria Sălsig, eveniment care va încheia sezonul fotbalistic 2018-2019 în Maramureș. În deschiderea acestui eveniment AJF Maramureș organizează festivitatea de premiere a campionatelor județene U11, U13, U15, precum și a locului I pe Maramureș la Under 15 – Liga Elitelor. Vor fi oferite cupe, diplome și medalii celor mai bune echipe ale județului Maramureș, în sezonul 2018-2019!

Zoltan Szekely – președinte AJF Maramureș, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Am introdus acest meci, cele două echipe de pe locul I din cele două serii se întânesc, este un meci onorific, ele pot participa la anul, indiferent pe ce loc se clasează în Liga 5, pot să  participe în Liga 4, cu condiția, sigur, să aibă condiții, vorbesc teren, apă caldă, vestiare, tribune, ș.a.m.d. Deci, este un meci mai mult onorific, am zis să premiem și Liga 5, sunt ai noștri, trebuie să ținem cont și de echipele astea. Sunt pregătite două cupe, sunt pregătite medalii pentru fiecare jucător. De asemenea, o să premiem copiii sub 11 ani, sub 13 ani ți sub 15 ani, plus trupa de elită. Deci, va fi o festivitate, și cu asta închidem, este ultima acțiune a Asociației Județene de Fotbal”!

Lasă un răspuns

Top