You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 OBIECTIV ÎNDEPLINIT MINAUR BAIA MARE ÎNVINGE LA SATU MARE ȘI ESTE SALVATĂ DE LA RETROGRADARE CU 3 ETAPE ÎNAINTE DE FINALUL SEZONULUI! REACȚIA LUI FLORIN ACHIM

LIGA 3 OBIECTIV ÎNDEPLINIT MINAUR BAIA MARE ÎNVINGE LA SATU MARE ȘI ESTE SALVATĂ DE LA RETROGRADARE CU 3 ETAPE ÎNAINTE DE FINALUL SEZONULUI! REACȚIA LUI FLORIN ACHIM

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

OBIECTIV ÎNDEPLINIT Minaur Baia Mare învinge la Satu Mare și este salvată de la retrogradare cu 3 etape înainte de finalul sezonului!

Forma bună arătată de elevii antrenați de Ciprian Danciu în acest sezon de primăvară a adus mult așteptata salvare de la o retrogradare rușinoasă pe care nu ne-o doream. Schimbările începutului de an la nivelul conducerii administrative, prin aducerea lui Florin Achim la conducerea echipei de fotbal Minaur Baia Mare, a avut darul de a produce decliclul necesar, pentru a trezi echipa dim amorțeală. Camapnia de achiziții demarată de Florin Achim în iarnă a schimbat în bine fața echipei și asta s-a văzut atât în teren cât și în poziția pe care Minaur Baia Mare o ocupă acum, cu 3 etape rămase de disputat din play-out, când matematic băimărenii nu mai pot retrograda! 

În luna ianuarie, mulți au câtat prohodul unei echipe care, odinioară a adus glorie fotbalului băimărean. Florin Achim a fost atacat constant, încă înainte de a se pune pe treabă la conducerea echipei de fotbal. Primarul interimar Doru Ioan Dăncuș a avut inspirația și curajul de a aduce un băimărean la conducerea echipei, în persoana lui Florin Achim, cel care a ales să-și pună ghetele în cui, pentru a se dedica fotbalului băimărean, al cărui produs este. 

Minaur a învins la Satu Mare rivala sa de o viață exact cum o doare mai rău, în minutul 90+2, după un meci dominat categoric de elevii lui Ciprian Danciu, care au avut și un gol anulat, și s-a salvat matematic de la retrogradare. De acum, bătălia pentru cea de a doua retrogradată se va da între FC Olimpia 1921 Satu Mare și Sănătatea Cluj. Virușii verzi își vor juca menținerea în eșalon trei al fotbalului românesc în ultima etapă, chiar sub Dealul Florilor, la Baia Mare. Minaur Baia Mare ocupă acum poziția 3 în clasament cu 31 puncte, la 2 puncte distanță de locul 2 (Victoria Carei) și la 4 puncte de Lotus Băile Felix ocupanta primului loc, având cel mai bun atac (15 goluri) și cea mai bună apărare (5 goluri). Până la final galben-albaștri și-ar putea îmbunătăți poziția, având chiar șansa de a ocupa și prima poziție, în funcție și de celelalte rezultate.

Florin Achim: „Sunt foarte fericit ca odată cu victoria de ieri practic am reușit să scăpăm de emoțiile salvării de la retrogradare deși mai sunt 2 etape de jucat. Sunt mândru de acești băieți minunați care au dat dovadă de caracter și valoare într-un moment greu pentru clubul Minaur . Vreau să le mulțumesc și jucătorilor care în iarnă au acceptat să vină ce acest club si au avut încredere în mine deșii eram pe ultimul loc cu 10 puncte. Nu știu câți dintre iubitorii fotbalul din Baia Mare au crezut in noi și în mine fiind foarte tânăr și practic debutant în acesta meserie. Îmi doresc ca din vară să devenim un club sănătos bazat pe principii clare și cu o strategie prin care să reușim să formăm o echipă puternică. În următoare perioadă ne vom așeza la masă și vom discuta despre ce obiective ne propunem pentru sezonul următor!”

 

Sursa foto: Daniel Zoicaș

One thought on “LIGA 3 OBIECTIV ÎNDEPLINIT MINAUR BAIA MARE ÎNVINGE LA SATU MARE ȘI ESTE SALVATĂ DE LA RETROGRADARE CU 3 ETAPE ÎNAINTE DE FINALUL SEZONULUI! REACȚIA LUI FLORIN ACHIM

  1. Sincere felicitäri . tuturor celor care au contribuit la mentinerea echipei in liga a 3-a!.
    Cu stimä Dorel Cupsa

Lasă un răspuns

Top