You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 Minaur câștigă în derby și ia o opțiune serioasă la câștigarea seriei 10! Minaur Baia Mare – CA Oradea 3-1 (1-1) VIDEO

LIGA 3 Minaur câștigă în derby și ia o opțiune serioasă la câștigarea seriei 10! Minaur Baia Mare – CA Oradea 3-1 (1-1) VIDEO

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Cu o singură modificare în formula de start în echipa antrenată de Ciprian Danciu, față de etapa trecută, Ciprian Stanciu a intrat în locul lui Patrick Petre (cu probleme medicale), Minaur Baia Mare a trecut clar de ocupanta locului secund din C10, obținând o victorie care nu poate fi pusă la îndolială. Ne bucură evoluția din ce în ce mai bună a formației băimărene care ar putea atinge un vârf de formă chiar în perioada disputării barajelor de promovare în liga secundă.

Partida începe cu o primă ocazie a oaspeților prin Gunie, pătrunderea sa pe partea dreapta a careului advers și șutul său find respins în extremis de Băilă. După numai un minut Godiu din acțiune pe flancul stâng al atacului șutează peste poartă. În min. 14 Viorel Chinde ratează deschiderea scorului, lovitura sa de cap fiind scoasă de Barabas. În min. 18 se produce deschiderea scorului, Gheba și Donca pornesc împreună o acțiune de atac pe partea stangă, mingea ajunge în careu la Chinde, acesta îi scoate la șut la Sergiu Ciocan care îl învinge prima dată de Barabas cu un șut puternic de la 18 m: 1-0! Oaspeții încearcă des poarta băimăreană cu șuturi de la distanță avantajați și de gazonul umed. Cherman șutează slab de la 25 m și Băilă prinde cu siguranță (22). În min. 24 Gabriel Oiță trimite cu capul peste poarta orădeană după o lovitură liberă de pe partea stângă a atacului băimărean. Oaspeții reușesc să egaleze în min. 36, tot după o lovitură de colț, executată de pe partea dreaptă, Daniel Stan trimite cu capul sub bară și face 1-1! Repriza se încheie cu șutul puțin pe lângă poartă expediat de Mircea Donca (45+1).

Imediat după pauză Godiu are golul în picioare dar Barabas respinge (48). Chinde ratează incredibil din 8 m desprinderea, șutul său trecând peste poarta adversă (52). În min.61 Ciprian Stanciu aduce Baia Mare în avantaj, înscriind cu capul după o centrare în careu venită de pe partea dreaptă de la Cătălin Jucan: 2-1! Tot Cătălin Jucan este la originea și la cel de-al treilea gol al formației băimărene. el reușește o recuperare de efect în jumătatea adversă, urcă curajos în atac pe flancul drept, este găsit în careu de Gheba, pătrunde și centrează în fața porții, Barabas respinge în față, iar Văsălie din prima trimite sub bară: 3-1! 

Minaur Baia Mare își consolidează poziția de lider al clasamentului și ia o opțiune serioasă pentru câștigarea seriei, care îi permite să dispute primul baraj împotriva locului secund din seria 9, care la această oră este Metalurgistul Cugir (0-0 în deplasare la Hunedoara). Băimărenii (locul 1 48 p) se află la 13 p distanță de ocupanta locului 3 Lotus Băile Felix (35 p).În celălalt meci al play-off-ului Luceafărul Băile Felix – Someșul Dej 2-1! Urmează 3 deplasări pentru formația antrenată de Ciprian Danciu: Someșul Dej, Luceafărul Băile Felix, CA Oradea, care ar putea clarifica definitiv situația în vârful clasamentului.

Ciprian Danciu – antrenor Minaur Baia Mare, declarații după meci:

Mircea Donca – Minaur Baia Mare, declarații după meci:

Florin Farcaș – antrenor CA Oradea, declarații după meci:

MINAUR BAIA MARE – CA ORADEA 3-1 (1-1)

Stadion Municipal „Viorel Mateianu” Baia Mare

Spectatori cca. 500

Au înscris: Sergiu Ciocan (18), Ciprian Stanciu (61), Alin Văsălie (79), repectiv Daniel Stan (36)

Cartonașe galbene: Cătălin Jucan (15), Sergiu Jurj (48), Raul Ardelean (13), Călin Jurj (64)

Arbitri: Marius Cioran (Florești – Cluj) – centru; Robert Mereș (Cluj Napoca), Csaba Antal (Baciu – Cluj);

Observatori FRF: Sergiu Neichi (Satu Mare), Ioan Orosfoian (Tg. Mureș).

MINAUR BAIA MARE: Raul Băilă – Cătălin Jucan, Gabriel Oiță, Răzvan Lazăr, Simion David, Ricky Gneba, Mircea Donca, Viorel Chinde, Sergiu Ciocan (84 Denis Matei), Stanciu Ciprian-cpt (84 Romario Rus), Ghoeghe Gondiu ( 73 Alin Văsălie). Rezerve neutilizate: Emanuel Breban – Marco Petran, Antonio Lung, Christian Tand, Patrick Petre, Ciprian Duruș. Antrenori: Ciprian Danciu (principal), Ovidiu Mic (secund).

CA Oradea: Adrian Barabas – Sergiu Jurj, George Cherman, Mihai Ion, Vasile Chițaș (84 Adrian Popa), Raul Ardelean (75 Darius Marina), Mark Kovacs, Nicolae Gunie, Călin Jurj, Daniel Stan-cpt, Claudiu Petruș. Rezerve neutilizate: Radu Bob – David Lupșe, Andrei Pop, Răzvan Sautiut, Ștefan Cîrjan, Toie Paul Chiș, Andrei Gheorghiță. Antrenori: Florin Farcaș (principal), Dorin Mihuț (secund). 

Sursa foto: CS Minaur Baia Mare

Lasă un răspuns

Top