You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 Liniște asurzitoare sub Dealul Florilor

LIGA 3 Liniște asurzitoare sub Dealul Florilor

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Cu două luni înainte de startul sezonului de primăvară din Liga 3, Minaur Baia Mare se află în febra mișcărilor de trupe. Nu mai puțin de 11 jucători cu care Minaur a început sezonul în Liga 3, și-au reziliat sau sunt pe cale să-și rezilieze contractul cu echipa antrenată de Ciprian Danciu.

Adrian Micaș și Alexandru Gudea au semnat deja cu SCM Zalău. Lor li se mai adaugă: Valer Giurgiu, Paul Oșan, Cosmin Berindea, Andrei Zete, Dacian Dunca, Mihai Cohan, Arthur Teut, Milian Urs, Adrian Balha. Unii dintre aceștia au semnat deja acordul de reziliere, alții așteaptă să le intre banii în cont pentru a semna despărțirea de formația băimăreană. Acestor plecări se mai adaugă și cele ale lui Sorin Bichiri (maseur), Bogdan Haoși (preparator fizic).

La capitolul veniri, dinspre Dealul Florilor se aude o liniște asurzitoare. Nimic nu transpiră, nimic nu se știe. Am reușit să aflăm doar că vor fi acoperite toate compartimentele, de la portar la atacant. Mai știm că s-a ajuns la un acord cu 3 jucători, pentru alți 2 negocierile sunt avansate și se mai încearcă aducerea încă a unui jucător, intenția conducerii tehnice fiind un jucător cu experiență de Liga 1! 

Vom trăi și vom vedea cum va arăta noul Minaur în sezonul de primăvară, un sezon în care echipa antrenată de Ciprian Daciu și Ovidiu Mic trebuie să câștige tot ce se poate câștiga pentru a intra în barajele de promovare în Liga 2. Nici cele 3 etape rămase din sezonul regular și nici barajele nu vor fi ușoare. Toată lumea fotbalistică anticipează o bătălie între Minaur Baia Mare și FC Hunedoara pentru un loc sub soarele Ligii a 2-a! FC Hunedoara care are la cârmă un antrenor cu 48 de meciuri consecutive fără înfrângere și un lot extrem de bun cu jucători experimentați, cu meciuri în Liga 1 și Liga 2! 

Speranța moare ultima și sperăm să vedem Baia Mare din nou în Liga 2 din vară, mai ales că sezonul viitor se anunță a fi infernal în seria 10 cu echipe care și-au anunțat deja intenția de a ataca promovarea!

Sursa foto: minaur.ro 

Lasă un răspuns

Top