You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 De la MTS la Minaur Baia Mare: COSMIN BUTUZA este noul Director Sportiv la Minaur Baia Mare!

LIGA 3 De la MTS la Minaur Baia Mare: COSMIN BUTUZA este noul Director Sportiv la Minaur Baia Mare!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Cosmin Butuza este, începând de ieri, noul Director Sportiv la Minaur Baia Mare! După ce lui Zoltan Szekely jr. i-a expirat în vară contractul pe care l-a avut cu Minaur Baia Mare, cu o demisie de onoare depusă de acesta la finalul barajului de promovare cu Unirea Dej, iată că noul Director Sportiv la Minaur Baia Mare va fi Cosmin Butuza!

Fost secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, postură din care a sprijinit înființarea Complexului Sportiv Național „Lascăr Pană” din Baia Mare, Cosmin Butuza și-a mai trecut în c/v și postul de economist la Policlinica Sfânta Maria sau Director de cancelarie la Prefectura județului Maramureș.

De asemenea, Cosmin Butuza a mai cochetat în primăvara acestui an cu postul de conducere la ACS Fotbal Comuna Recea, dar totul a picat după schimbarea produsă la nivelul Consiliului Județean Maramureș, conducerea instituției de pe str. Gheorghe Șincai având merele merit de a fi îngropat fosta divizionară secundă, ACS Fotbal Comuna Recea desființându-se!!!

Cosmin Butuza poate fi persoana potrivită pentru această funcție tinând cont de relațiile care a reușit să și le facă în lumea fotbalului românesc. Am văzut figuri cunoscute ale fotbalului românesc la Recea pe vremea când fostul secretar de stat nu venea singur la meciurile din Liga 2!

Având în vedere jocurile de culise practicate de oficialii Federației Române de Fotbal, anticipez un mandat extrem de greu pentru Cosmin Butuza, dar pe undeva acesta este și răspunsul nostru la ceea ce ni se pregătește! 

Mult succes, Cosmin Butuza!

 

Sursa foto: pagina personală de facebook Cosmin Butuza

Lasă un răspuns

Top