You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 CIPRIAN DANCIU semnează (din nou) cu Minaur Baia Mare! Obiectiv: reconstrucția echipei!

LIGA 3 CIPRIAN DANCIU semnează (din nou) cu Minaur Baia Mare! Obiectiv: reconstrucția echipei!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Ciprian Danciu semnează (din nou) cu Minaur Baia Mare, după retrogradarea cu cântec din al doilea eșalon fotbalistic al țării. Mutarea este una cât se poate de normală, dacă ne gândim la faptul că Cipri a mai antrenat echipa băimăreană, cu care a reușit și promovarea în Liga 2, după care a „predat” ștafeta lui Mihai Iosif.

Suporterii noștri de rezultat erau interesați de suma pe care a primit-o Danciu la rezilierea contractului, dar din informațiile noastre antrenorul băimărean nu și-a primit întreaga sumă prevăzută în reziliere, așa încât, mi se pare logică o astfel de mutare pe banca tehnică a băimărenilor.

Există și două parți pozitive ale acestei mutări. Și anume, prima dintre ele ar fi că Ciprian Danciu a acceptat (re)înscăunarea la Minaur Baia Mare, iar a doua se referă la faptul că Minaur va continua în Liga 3 și nu se pune problema unei desfințări a echipei, așa cum a mai fost cazul dațile trecute.

Ciprian Danciu nu va avea ca obiectiv promovarea din primul an, ci reconstrucția echipei pe baze sănătoase, iar suporterii băimăreni așteaptă cât mai mulți tineri fotbaliști locali, din Baia Mare și Maramureș. Reamintim că în Liga 2 au debutat pe a doua scenă fotbalistică a țării 10 juniori și fotbaliști autohtoni, una dintre cele mai ridicate rate de promovare a fotbaliștilor locali din Liga 2. Asta ca să nu mai vorbească unii de (ne)promovarea valorilor locale….

Sursa foto: CS Minaur Baia Mare fotbal

 

One thought on “LIGA 3 CIPRIAN DANCIU semnează (din nou) cu Minaur Baia Mare! Obiectiv: reconstrucția echipei!

  1. In primul rind intrebarea care trebuieste pusä ” la plecare ” tuturor celor care räspund de sportul de performantä din Baia Mare este pe cit de simplä pe atit de concretä: vä doriti cu adevärat o echipä de fotbal competitivä , care sä reprezinte judetul Maramures in competitii sau nu ?. Sint convins cä prin multä muncä ,intelepciune si sacrificii veti reusii sä vä formati o echipä cu care sä se mindreascä toti iubitorii de fotbal din Baia Mare.
    cu stimä Cupsa Dorel

Lasă un răspuns

Top