You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 Ciprian Danciu la primul examen major în fața suporterilor băimăreni ca antrenor!

LIGA 3 Ciprian Danciu la primul examen major în fața suporterilor băimăreni ca antrenor!

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Etapa 4 din Liga 3 aduce pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” din Baia Mare, SCM Zalău una dintre principalele contracandidate la promovare în Liga 2, pentru echipa antrenată de Ciprian Danciu! În chiar debutul sezonului în Liga 3, antenorul băimărenilor Ciprian Danciu a văzut (nemeritat) cartonașul roșu în deplasarea de la Dej, conra echipei lui Dănuț Șomcherechi, Someșul Dej. Acest lucru a fost imposibilă prezența lui pe banca băimărenilor în următoarele două jocuri, cu Luceafărul Oradea și Progresul Șomcuta Mare.

Debutul său pe banca Minaurului în fața suporterilor băimăreni se va produce astăzi în derby-ul contra celor de la SCM Zalău. Echipa din Zalău se deplasează la Baia Mare cu orgoliul rănit după înfrângerea pe teren propriu în fața elevilor lui Dacian Nastai, 1-2 contra echipei Sportul Șimleul Silvaniei! Este de notorietate, deja, derby-ul sălăjean dintre SCM Zalău și Sportul Șimleul Silvaniei iar zălăuanii se pare au un complex în fața acestei echipe din Sălaj fără mai pretenții în C3! După victoria echipei din Zalău de la Șomcuta Mare în prima etapa (8-1 cu Progresul), SCM Zalău a devenit o sperietoare a seriei 10 din Liga 3, doar că Sportul Șimleul Silvaniei a coborât-o cu picioarele pe pământ! Între timp, Minaur Baia Mare a preluat șefia seria 10 cu 3 victorii din tot atâtea posibile și întâlnește SCM Zalău în derby-ul seriei. 

Indiferent de rezultat, este cât se poate de clar că bătălia pentru șefia seriei se va da între aceste două echipe, la care se adaugă Club Atletic Oradea, perfomera Cupei României, eliminând „U” Cluj! De altfel, la Oradea se anunță schimbări majore, cu intenția clară de a viza o echipă în Liga 2, iar această schimbare se vrea a se face pe scheletul acestei CAO Oradea, care va avea o infuzie masivă de capital din partea autorităților locale. Parcursul spre Liga 2 pentru elevii lui Ciprian Danciu nu se anunță deloc a fi un galop de sănătate, la finalul sezonului regular urmează a se disputa un play-off (în premieră) între primele 4 clasate. Dacă mai punem la socoteală, jocurile de culise de la Casa Fotbalului făcute pentru ca Ioan Andone cu CS Hunedoara să promoveze, misiunea lui Ciprian Danciu nu este deloc ușoară!

Până una alta, Minaur trebuie să-și continue parcursul impecabil din debutul sezonului competițional, și să aducă bucurie în rândul suporterilor băimăreni, oferindu-le o victorie în fața echipei SCM Zalău!

Mult succes Ciprian Danciu la (re)venirea la Baia Mare!  

Sursa foto: CS Minaur fotbal

Lasă un răspuns

Top