You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 AVANCRONICĂ Rivalitate dezechilibrată

LIGA 3 AVANCRONICĂ Rivalitate dezechilibrată

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Rivalitate dezechilibrată

Astăzi sunt programate primele meciuri ale eșalonului trei fotbalistic. În seria a zecea începând cu ora 11.00 runda va fi deschisă de confruntarea dintre liderul Sport Club Municipal Zalău și ocupanta locului cinci C.S.Minerul 1947 Ocna Dej.

Trei ore mai târziu „lanterna roșie” Clubul Sportiv Minaur Baia Mare va primi vizita ocupantei locului doi C.S.M.Olimpia Satu Mare. Devenit de facto antrenorul formației sătmărene, Cosmin Iuhas are în lotul echipei sale nu mai puțin de cinci jucători care în trecut au apărat culorile Minaurului; fundașul Răzvan Lazăr, mijlocașii Viorel Chinde, Alexandru Mărieș sau Adrian Micaș precum și pe atacantul de 25 de ani Adrian Șter.

Partida găzduită de stadionul Viorel Mateianu va fi oficiată la centru de clujeanul Dragoș Nicolae Lunca secondat la cele două tușe de Lazăr Flavius Seiche din Sânmihaiu Almașului județul Sălaj respectiv Robert Mereș din Cluj Napoca. Observator de arbirii va fi prezent Constantin Por din Satu Mare în timp ce delegat de joc Ioan Papp din Carei.

Pe tabloul acestei runde mai figurează partidele: C.S.Sănătatea Servicii Publice Cluj – C.S.Lotus Băile Felix C.S.M.Sighetu Marmației – Fotbal Club Olimpia Satu Mare A.C.S.C.Crișul Sântandrei – C.S.M.Victoria Carei Cu doar opt puncte în clasament și un handicap de cinci față de penultima clasată, C.S.Minaur Baia Mare este obligată să scoată un rezultat bun în jocul de mîine, în condițiile în care numărul etapelor rămase din sezonul regulat se reduc de la o etapă la alta.

Lasă un răspuns

Top