You are here
Home > Fotbal > LIGA 2 S-a rupt lanțul de iubire! Ciprian Danciu: „Vom face ce e mai bine pentru echipă!”

LIGA 2 S-a rupt lanțul de iubire! Ciprian Danciu: „Vom face ce e mai bine pentru echipă!”

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Până la urmă Minaur Baia Mare chiar a stat pe un butoi cu pulbere. Acesta a explodat sâmbătă, după o nouă înfrangere a echipei, în deplasarea de la Clinceni, 0-1 cu Unirea Constanța, penultima clasată în clasament până la meciul cu noi. Se pare că unele echipe își rotunjesc punctele în disputele cu noi.

Deranjant este faptul că din min. 50 băimărenii au jucat cu un om în plus și nu au fost în stare să înscrie în poarta juniorilor lui Dacian Nastai, într-o partidă pe care, în mod normal ar fi trebuit s-o câștigi, dacă te gândești la salvarea de la retrogradare. Gluma se îngroașă la Minaur Baia Mare, așa că viceprimarul Doru Ioan Dăncuș, i-a cerut public demisia antrenorului Ciprian Danciu:

Aici nu mai este MINAUR! Aici nu mai este spiritul MINERULUI! Aici nu mai este onoarea băimărenilor! E de ajuns! Am crezut că „punctul de moral” din meciul cu Dinamo poate fi un început al revirimentului echipei noastre, dar m-am înșelat! După un asemenea rezultat, dar mai ales după prestațiile echipei din ultimele meciuri, orice antrenor cu onoare își înaintează DEMISIA înainte de a fi DEMIS!

Este clar pentru toată lumea că atâta poate, că nu reușește în niciun fel să-i motiveze pe jucători sau să aleagă tactica și echipa potrivită pentru a juca fotbal și a învinge! Iar jucătorilor care încă „respiră” din promovarea în Liga a 2-a și se cred fotbaliști, le recomand să nu mai stea cu nasul pe sus, să coboare cu picioarele pe…gazon și să dea totul pentru îndeplinirea obiectivului! Până nu este prea târziu!”
 
Până la urmă, la conferință de presă de după partida cu Dinamo București, Ciprian Danciu declara că, la fel ca orice antrenor, stă cu bagajele la ușă și se așteaptă ca el să fie cel vizat pentru rezultatele echipei.
 
Contactat de BaiaMMare Sport Ciprian Danciu ne-a declarat, în exclusivitate:
 
„Normal ca va fi o schimbare, voi avea o discuție cu Domnul Primar, vom face ce e mai bine pentru echipă, pentru că este echipa noastră a orașului. Cu mine sau fără mine trebuie să rămână în liga 2!”
 
Întâlnirea decisivă dintre Cătălin Cherecheș, Doru Ioan Dăncyș și conducerea tehnică și cea administrativă a echipei Minaur Baia Mare ar putea avea loc chiar astăzi, și cel mai probabil, se va ajunge la o reziliere a contractului lui Ciprin Danciu pe cale amiabilă. Pe lista scurtă de antrenori care ar putea prelua Minaurul se află Bogdan Andone sau Mihai Iosif, deși acesta din urmă ori e prea scump, ori a solicitat o sumă prea mare.
 
Rămâne de vzut ce se întâmplă în continuare la Minaur Baia Mare și cum vor evolua lucrurile.
 
Sursa foto: facebook CS Minaur fotbal

One thought on “LIGA 2 S-a rupt lanțul de iubire! Ciprian Danciu: „Vom face ce e mai bine pentru echipă!”

  1. un campionat se terminä dupä ultima etapä.pinä atunci este o cale lungä asa incit aveti tot timpul necesat ca prin muncä si o prestatie la care sä investiti mult „suflet si intelepciune ” sä obtineti rezultatele dorite.Sint convins cä veti reusii. Capul sus!!!.
    cu stimä cupsa dorel

Lasă un răspuns

Top