You are here
Home > Fotbal > LIGA 2 Miriuță demontează speculațiile, băimărenii se duc la victorie la Slatina!

LIGA 2 Miriuță demontează speculațiile, băimărenii se duc la victorie la Slatina!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Minaur Baia Mare a retrogradrat matematic și revine în al treilea eșalon fotbalistic al țării, acolo de unde promova în urmă cu un an! Iubitorii fotbalului din Baia Mare sunt extrem de dezamăgiți de ratarea obiectivului impus la startul sezonului competițional, acela de salvare de la retrogradare. Unii dintre ei sunt, mai mult, sau mai puțini vocali, alții au ales să fie alături de echipă, așa cum îi stă bine unui suporter adevărat. Galeria băimăreană s-a purtat exemplar în tot sezonul competițional, atât acasă cât și în deplasare, fiind voci care au remarcat acest lucru la nivelul Ligi a 2-a. 

Bătălia se dă acum pe al doilea loc care va juca barajul de menținere în Liga 2 cu progresul Spartac, între CSM Slatina și Metaloglobus București, despărțite de doar 2 puncte în clasament. CSM Slativa va juca pe propria arenă împotriva echipei Minaur Baia Mare, în timp ce Metaloglobus Bucrești va juca pe Bega cu Poli Timișoara. Deși, amândouă echipele vor juca împotriva unor formații retrogradate, speculațiile nu au întârziat să apară, referitor la cele 2 meciuri de sâmbătă.

Într-o declarație, în exclusivitate pentru BaiaMare Sport, Vasile Miriuță (încă) principalul băimărenilor ne- aspus: „Am jucat întoteauna, toate meciurile numai la victorie. Mergem la Slatina să câștigăm, dacă putem!”

După ultima partidă a sezonului de la Slatina  se va trage linie, se va face bilanțul, apoi vor urma discuții cu primarul Cătălin Cherecheș, pentru a decinde înrotro se îndreaptă fotbalul băimărean. Dintre toți, cel mai contestat este Vasile Miriuță, cel care a preluat echipa în ultima parte a sezonului, într-o situație extrem de complicată, în care Minaur Baia Mare avea nevoie de 5 victorii din 6 partide pentru a putea spera la salvare. Bilanțul lui Miriuță în play-out este de 1 victorie, 3 egaluri și 1 înfrâmgere în 5 partide.

Cum la fotbal ne pricepem toți, și la contestat orice și mai mult, rămâne de văzut schimbările la nivelul clubului în viitorul imediat apropiat. Am tot cerut foști fotbaliști băimăreni în conducere și pe banca tehnică, acum îi alungăm pe toți! Poate că altcineva are o soluție magică, mai bună!

Apropro, Minaur Baia Mare a avut în acest sezon competițional 7 fotbaliști crecuți în Baia Mare sau în Maramureș: Sergiu Ciocan, David Simion, Răzvan Lazăr, Denis Matei, Viorel Chinde, Marius Potcoavă și Răzvan Horj.

 

One thought on “LIGA 2 Miriuță demontează speculațiile, băimărenii se duc la victorie la Slatina!

  1. „Släbiciunea noasträ ce-a mai mare constä in a renunta . Calea ce-a mai sigurä spre succes constä in a incerca incä o datä pentru a reusii !”.

    Thomas Alva Edison (1874-1931 ) ,antreprenor si inventator american .

    Cu stimä Dorel Cupsa

Lasă un răspuns

Top