You are here
Home > Fotbal > LIGA 2 Mircea Donca și Sergiu Ciocan vor continua în Liga 2!

LIGA 2 Mircea Donca și Sergiu Ciocan vor continua în Liga 2!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Mircea Donca și Sergiu Ciocan vor continua în Liga 2!

După retrogradarea echipei Minaur Baia Mare în Liga 3, majoritatea jucătorilor și-au reziliat contractele sau au ajuns la finalul lor. Vasile Miriuță continuă să conducă antrenamentele echipei, în timp ce Ciprian Danciu este în stand-by, pentru o revenire pe banca tehincă a băimărenilor, care NU vor avea ca obiectiv o (nouă) promovare în al doilea eșalon fotbalistic al țării. Se va încerca formarea unei echipe cu jucători autohtoni așa cum au cerut majoritatea iubitorilor de fotbal din Baia Mare, deși în Liga 2 au activat 10 fotbaliști autohtoni pentru Minaur Baia Mare.

Ceea ce știm sigur este faptul că foștii jucători ai echipei Minaur Baia Mare au început să-și ia zborul către alte echipe, dacă nu au fost buni pentru Baia Mare, iată că sunt buni pentru alții. Mircea Donca a semnat cu CSM Slatina și va continua în eșalonul secund. După ce s-a despărțit de 13 jucători, CSM Slatina s-a orientat rapid și unul dintre jucătorii transferați de gruparea olteană este Mircea Donca! Mult succes la noua echipă, Mircea!

Tot la capitolul plecări, mai consemnăm „repatrierea” lui Ricky Gneba la CFR Cluj și transferul lui Sergiu Ciocan la Unirea Dej, echipă care s-a despărțit (și) ea de mai mulți jucători, inclusiv de antrenorul Dragoș Militaru, în locul său fiind adus Dacian Nastai. Sergiu Ciocan a mai lucrat cu Dacian Nastai la LPS Satu Mare juniori A, cu care a ajuns în fazele superioare ale campionatului național. Fiind unul dintre copiii de suflet a lui Nastai, era normal ca Sergiu Ciocan, cel care a avut o evoluție hotărâtoare în barajul Cu CS Hunedoara, să-și dorească o nouă experiență în eșalonul secund, de data aceasta la Unirea Dej. 

„Am ales să vin aici, în primul rând, ca să lucrez cu domnul Dacian Nastai, dar și pentru liniștea de la echipă, de care am auzit, pentru grup, cunosc o parte din jucători, am jucat contra lor, cu câțiva am jucat împreună. Acestea sunt aspectele care m-au determinat să vin aici. Am jucat alături de Mihai Kereki, Roș, pe restul îi cunosc pentru că am fost adversari cu ei. Sunt băieți cu caractere deosebite și sper să facem treabă bună împreună.Personal, îmi propun să dau goluri, să îmi ajut echipa. Sper să facem cel puțin ce s-a reușit sezonul trecut”, a declarat Sergiu Ciocan pentru site-ul oficial al echipei.

SERGIU CIOCAN la Unirea Dej

Lasă un răspuns

Top