You are here
Home > Opinii > LA LOC COMANDA! Postul de director adjunct la CSN „Lascăr Pană” rămâne în provizorat! Ștefan Gavriluți nota 1 (UNU), cu indulgență la concurs!!!

LA LOC COMANDA! Postul de director adjunct la CSN „Lascăr Pană” rămâne în provizorat! Ștefan Gavriluți nota 1 (UNU), cu indulgență la concurs!!!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Propus cu căldură de Excelența Sa Ionel Bogdan, pentru postul de director adjunct la Complexul Sportiv Național „Lascăr Pană” din Baia Mare, Ștefan Gavriluți nu a reușit să obțină decât 7 (ȘAPTE) puncte dintr-un total de 100 posibile, la concursul desfășurat ieri la sediul MTS din București! Ceea ce înseamnă, nota 1 (UNU) cu indulgență, dacă rotunjim, din 10!

Plecat cu coada între picioare de la Primăria Leordina și „avansat” pe postul de consilier la cabinetul vicepreședintelui Consiliului Județean Maramureș (nu știm exact care), Ștefan Graviluți a fost delegat pe repede înainte, la finalul anului trecut, înainte de schimbarea de gardă de la Palatul Victoria, pe postul de director adjunct la CSN „Lascăr Pană”, rămas vacant. O numire cât se poate de…politică, asta deși în campania electorală tânărul președinte de pe strada Gheorghe Șincai promitea că ei, PNL-iștii, nu vor proceda la fel ca precedesorii săi, adică ei, PSD-iștii! Cu prelungirea delegării în buzunar, semnată în luna iunie 2021, aceasta urmează să exipre luna viitoare. Ca atare, MTS a organizat un concurs pentru ocuparea postului vacant de director adjunct, la un complex sportiv care are nevoie masivă de fonduri pentru reabilitarea și modernizarea bazelor sportive din portofoliu! 

Deși, Primăria Leordina spune că ex-primarul a plecat din funcție cu un minus enorm în gestiune, iar Ștefan Gavriluți neagă vehement acest lucru, acuzând un război personal dus de actualul primar Nistor împotriva sa, că toate bunurile imputate se găsesc la primărie și că a lăsat în conturile primăriei nu mai puțin decât 2 milioane de euro, ținem cu dinții să punem lupu paznic la oi. Deși, la concurs s-a înscris și prezentat și o a doua persoană, nici una dintre ele nu a obținut notă de trecere, care să-i ofere posibilitatea de a ocupa postul vacant, Ștefan Gavriluți, actualul director adjunct (delegat), a luat cea mai mică notă: 1 (UNU) cu indulgență!

În condițiile în care, dorești să ocupi mai departe postul pe care ai fost numit politic, cât de greu e să iei subiectele de concurs și să….înveți? Tot ce ține de Ministerul Tineretului și Sportului, de administrație (normal, nu?), despre deconturi și alte chestiuni care s-au cerut la examen. Din 5 subiecte ale concursului scris, să reușești să faci doar 7 (ȘAPTE) puncte, atunci am impresia că nu mai este nimic de comentat….

Lasă un răspuns

Top