You are here
Home > Rugby > Liga Națională de Rugby > Ionuț Botezatu și Alexandru Țiglă convocați pentru meciurile din Grand Prix Series

Ionuț Botezatu și Alexandru Țiglă convocați pentru meciurile din Grand Prix Series

Alin Boțioc 

Ionuț Botezatu și Alexandru Țiglă convocați pentru meciurile din Grand Prix Series

Mâine și poimâine la Lodz în Polonia vor avea loc meciurile celei de-a doua etape din Grand Prix Series (primul eșalon valoric european de rugby 7). Reprezentativa României din care vor face parte și cei doi componenți ai campioanei României; mijlocașul la grămadă Alexandru Țiglă (n.19 februarie 1993) respectiv aripa Ionuț Botezatu (n.12 decembrie 1987) va evolua într-o grupă din care mai fac parte, Franța (câștigătoarea primei etape găzduite de Moscova), în speță Spania și Portugalia (ocupantele locurilor șase și șapte în clasamentul general al Grand Prix Series 2019).

Din lotul condus de sud-africanul Danie de Villiers mai fac parte cinci componenți ai C.S.M.București, câte doi de la Tomitanii Constanța și Timișoara Saracens în timp ce Ionuț Donici reprezintă C.S.Dinicu Golescu și Știința Petroșani. Potrivit țintarului România va juca primul meci contra Franței urmând să joace mai apoi cu Spania și Portugalia. În funcție de locul ocupat în faza grupelor vor fi stabilite meciurile din cea de-a doua zi a etapei găzduită de cel de-al treilea oraș ca mărime din Polonia.

Lasă un răspuns

Top