You are here
Home > Fotbal > Ioan Condruc – căpitanul Generației Mateianu s-a stins din viață la 69 de ani!

Ioan Condruc – căpitanul Generației Mateianu s-a stins din viață la 69 de ani!

 

 

 

 

 

 

Ioan Condruc – căpitanul Generației Mateianu s-a stins din viață la 69 de ani!

Vestea trecerii în neființă a mareului Ioan Condruc a căzut ca un trăznet în rândul celor care au trăit vremurile de aur ale fotbalului băimărean când gașca nebună de la Baia Mare făcea ravagii în Divizia A și pe continentul european. Antrenată de Viorel Mateianu, FC Baia Mare a practicat cel mai modern fotbal văzut în anii 70-80, iar despre povestea Generației Mateianu s-a tot scris.

Astăzi căpitanul tinerilor nebuni și frumoși, Ioan Condruc s-a stins din viață la 69 de ani! A fost cel mai complet libero din țară, un căpitan adevărat, care a știut să controleze un vestiar tînăr și neliniștit. Răpus de o boală nemiloasă, mă întâlneam cu Ion aproape de casa lui, când mai schimbam impresii despre fotbalul băimărean Nu-i plăceau jumătățile de măsură și suferea cu patimă când vorbeam despre situația fotbalului băimărean!

Rămânem cu amintirea vie a vremurilor când purta banderola de căpitan pe brațul stâng, al unei echipe frumoase, născute parcă să facă istorie! EL, purtătorul tricoului cu numărul 3….

Rămas bun, Ioane!!!

Sursa foto: pagina de facebook FC Baia Mare

Lasă un răspuns

Top