You are here
Home > Alte sporturi > ÎNOT Sportivii de la LPS Baia Mare vor participa la campionatele naționale și Cupa României!!!

ÎNOT Sportivii de la LPS Baia Mare vor participa la campionatele naționale și Cupa României!!!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

De câțiva ani LPS Baia Mare este scena unor războiae duse de diferite cercuri de interese, depinde de partea cărui te afli. Pe rețele de socializare au apărut informații că înotătorii de la LPS Baia Mare vor fi în imposibilitatea de a participa la competițiile înscrise în caledarul lunii decembrie: Campionatul Național de Poliatron de la Bacău (1-4 decembrie), Campionatul Național în bazin scurt (6-10 decembrie) și Cupa României (15-18 decembrie).

Mai mult decât atât, s-au făcut acuzații de incompetență a noii conduceri de la LPS! În spatele acestor războiae se află vechea conducere, în speță, Adrian Gherghel și noua conducere ce va fi instalată la începutul lunii decembrie. Adrian Gherghel, fostul director de la LPS Baia Mare nu a luat nota de trecere la examenul pentru postul de director pe care îl ocupa de câțiva ani (4,60), în timp ce Lucia Stoian noul director a trecut examenul cu nota 8,80! Ca atare, este de înțeles de ce unii nu știu să piardă!

Din documentarea pe care am făcut, contrar a ceea ce s-a scris pe facebook, în Consiliul de Administrație (din care face parte și Adrian Gherghel) NU S-A LUAT NICI O DECIZIE, în privința participării înotătorilor băimăreni la competițiile lunii decembrie! Motivul este acela că instituția de pe Bld. Republicii a făcut o cerere de finanțare către Primăria Baia Mare.

Partea bună și frumoasă a lucrurilor este că sumele solicitate de LPS Baia Mare AU FOST APROBATE pentru a fi finanțate, iar sportivii băimăreni vor lua startul la toate competițiile din luna decembrie!

Dincolo de aceste contre, să mai spunem că LPS Baia Mare este, de câțiva ani încoace, scena unor întâmplări „paranormale”, iar climatul din liceu nu este unul propice performanței sportive. Au existat, acum câțiva ani, acuzații din partea lui Robert Glință (primul sportiv român calificat la Olimpiada de la Tokyo) la adresa fostului director Adrian Gherghel. De asemena, tot acum câțiva ani, și tot sub aceeași conducere, au existat acuzații extrem de grave, de hărțuire sexuală ale unei profesoare de atletism asupra unui sportiv, acuzații peste care s-a așternut…tăcerea!

Asupra acestora vom reveni….

Sursa foto: Swimming Duolife Baia Mare facebook

 

Lasă un răspuns

Top