You are here
Home > Fotbal > ÎNCĂ O SURPRIZĂ marca Recea: 3-3 cu liderul „U” Craiova 1948 (VIDEO)

ÎNCĂ O SURPRIZĂ marca Recea: 3-3 cu liderul „U” Craiova 1948 (VIDEO)

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În etapa 6 din Liga 2 Casa Pariurilor ACS Fotbal Comuna Recea a remizat pe teren propriu, în fața liderului la zi al campionatului, o altă nou promovată, „U” Craiova 1948, scor 3-3 (1-1). Partida a avut o desfășurare nebună a scorului. La pauză s-a intrat cu egalitate, 1-1, după ce Claudiu Bălan a deschis scorul dintr-un penlty scos chiar de el (min. 26), gazdele au reușit să egaleze la ultima fază a primei reprize: Romario Rus a executat excelent o lovitură de colț de pe partea stângă, iar Marius Coman a trimis din careul mic cu capul în plasa porții lui Popa, ajungând astfel la cota 4 în clasamentul golghetrilor. Un clasament condus acum chiar de Claudiu Bălan și Cătălin Hlistei.

După pauză Recea reușește un joc foarte bun, bine organizat în apărare și mortală pe contraatac. Așa s-a întâmplat și la faza din min. 49, Marius Coman reușind o fază de mare jucător, după ce a primit o pasă la mijlocul terenului, acesta a avansta spre careul advers, l-a angajat pe Luboya, pe post de pivot, acesta singur cu portarul a trmis în plasă: 2-1, și spectatorii sperau într-o nouă victorie. Dar, Nicolo Napoli îl introduce în teren pe Anghelina, cel care avea să execute magistral o lovitură liberă de la 28 m, direct în vinclul porții apărate de Bote: 2-2 (min.58). Echipa lui Adrian Mititelu chiar reușesc să treacă în avantaj în min. 67, după o fază de toată frumusețea lucrată de trio-ul raicea-Claudiu Bălan-Calentin Munteanu, ultimul trimițând pe lângă Bota: 2-3. După numai 3 minute, Adrian Micaș execută o lovitură de colț la firul ierbii pentru șutul lui Romario Rus (excelent și în această partidă): 3-3 (min.69).

Cu acest egal echipa antrenată de Nae Constantin urcă un loc în clasament (18), iar etapa următoare va sta, în timp ce „U” Craiova 1948 își păstrează fotoliul de lider, cu un punct peste Rapid, pe care o va întâlni etapa viitoare în fieful propriu. Una peste alta, deși puțini mai credeau că Recea va putea scoate un punct din aceste 2 meciuri, cu cele mai bune echipe ale campionatului, iată că se poate. Și luna patimilor nu s-a încheiat pentru ACS Fotbal Comuna Recea. Urmează partida din Cupa României cu Minaur Baia Mare, iar peste 2 săptămâni, un alt meci de foc cu Petrolul Ploiești, tot pe Stadionul central din Recea.

Nae Constantin – antrenor principal ACS Fotbal Comuna Recea:

„Dacă mă întrebați acum după joc, sigur că se putea mai mult, mi-aș fi dorit să câștigăm, pentru că nu s-a văzut diferența de valoare. A fost un meci  echilibrat din toate punctele de vedere, dar trebuie să ne mulțumim și cu punctul ăsta, un punct muncit mult de tot și meritat. Din punctul meu de vedere e mai ușor să pregătești o echipă care e mai bine cotată, pentru că jucătorii se motivează foarte ușor. Sperăm să aducem puncte și să facem puncte și cu echipele de categoria noastră. Ba da, cei care au intrat au adus un plus, pentru că pe partea dreaptă unde sufeream Potcoavă a intrat bine, Alin Văsălie aici a intrat bine, a făcut 2 antrenamente, ne bazăm în continuare pe el, și-a făcut datoria. E adevărat, ca și opțiuni de schimbări suntem puțin cam limitați, dar încercăm să facem treabă cu jucătorii pe care-i avem. Meciul cu Baia Mare este un meci al orgoliilor, încercăm să aliniem un prim 11 și mergem să câștigăm, plecăm favoriți la meciul ăsta, ne dorim să câștigăm să mergem mai departe în Cupa României. Dacă vreți să vorbim despre meciul cu Petrolul o să discutăm după meciul cu Baia Mare, nu mă grăbesc să fac pași. Așa e normal. da, e posibil că Baia Mare vrea o revanșă, noi o să punem cel mai bun 11, la momentul jocului.

Claudiu Bălan – atacant „U” Craiova 1948:

„Normal că se putea mai mult de la acest meci. Am avut 1-0, am avut gol valabil la 1-0. Consider că arbitrul ne-a mâncat 2 puncte importante, astăzi. La 3-3 am avut penalty clar, nu ne-a dat și de aici și rezultatul. Oricum felicit echipa gazdă pentru joc, s-a dăruit, terenul a fost foarte greu, dar, încă o dată, cred că arbitrul a viciat rezultatul de astăzi. Nu este un obiectiv pentru mine să ajung golgheter, obiectivul este să promovăm și asta îmi doresc cel mai mult. Că marchz eu sau marchează unii dintre colegii mei, contează mai puțin, importante sunt punctele și astăzi nu am reușit să luăm cele 3 puncte. Noi pentru asta muncim, pentru promovare, mergem la stadion zi de zi, venim pe-aici, avem o echipă foarte bună și credem cu toții și ăsta e obiectivul nostru, că vom promova. Le mulțumim foarte mult suporterilor noștri, așteptăm să se ridice din restricții și să poată să vină meci de meci alături de noi.

ACS Fotbal Comuna Recea –  „U” Craiova 1948  3-3 (1-1)

Au înscris: Marius Coman (45+3), Arsene Luboya (min.49), Romario Rus (67)/Claudiu Bălan (min.26-penalty), Marian Anghelina (min.58), Valentin Munteanu (min.67)

Arbitri: Maius Omuț (Satu Mare) – centru, Ioan Alexandru Corb (Satu Mare), Ovidiu Timar (Oradea) – asistenți. Rezervă: Dragoș Nicolae Lunca (Cluj Napoca)

Observatori FRF: Dan Monea (Aiud), Mihai Țîră (Alba Iulia).

Cartonașe galbene: Alexandru Mărieș, Gabriel Oiță / Claudiu Bălan, Radu Negru

ACS Fotbal Comuna Recea: Bota – Cătălin Jucan, Gabriel Oiță, Ante Bakmaz, Rareș Ispas, Adrian Micaș, Paul Szecui, Romario Rus, Alexandru Mărieș, Arsene Luboya, Marius Coman. Au mai jucat: Marius Potcoavă, Alin Văsălie, Florin Cordoș. Rezerve neutilizate: Dorian Răilean, Antonio Lung, Adrian Bura, Milian Urs, David Simion. Antrenori: Nae Connstantin (principal), Ovidiu Mic (secund).

„U” Craiova 1948: Robert Popa – Radu Negru, Costinel Gugu (cpt), Abdelaye Diakite, Jeremy Huyghebaert, Lorenzo Paramatti, Dragoș Albu, William Baeten, Valentin Munteanu, Andrei Ciolacu, Claudiu Bălan. Au mai jucat: Alexandru Gîț, Marian Anghelina, Nicușor raicea, Ignacio Cacheiro. Rezerve neutilizate: Sorin Mogoșanu, Ionuț Zanfir, Bradley Diallo, Alexandru Blidar, Andrea Compagno. Antrenori: Nicolo Napoli (principal), Ovidiu Dănănae (secund). 

  

Lasă un răspuns

Top