You are here
Home > Handbal > ÎN TIMP CE INVESTIȚIILE la Sala Polivalentă își așteaptă finanțarea de la MTS, Baia Mare va găzdui FINAL FOUR EHF EUROPEAN LEAGUE!

ÎN TIMP CE INVESTIȚIILE la Sala Polivalentă își așteaptă finanțarea de la MTS, Baia Mare va găzdui FINAL FOUR EHF EUROPEAN LEAGUE!

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În perioada 8 mai 2021 – 9 mai 2021, Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare va găzdui FINAL FOUR EHF EUROPEAN LEAGUE, competiție la care vor participa cele 4 echipe calificate pentru această fază a competiției: Nantes Handball Atlantique (Franța), Herning Ikast Handbold (Danemarca), Siofok KC (Ungaria) și, bineînțeles CS MINAUR BAIA MARE (ROMÂNIA)!

În prima zi a competiției, se vor desfășura cele 2 semifinale, după următorul program:

CS MINAUR BAIA MARE – NANTES HANDBALL ATLANTIQUE

SIOFOK KC – HENING IKAST HANDBOLD

Finala competiției va avea loc a doua zi, pe 9 mai 2021, între învingătoarele celor 2 semifinale.

Este pentru prima dată în istoria competiției când, se dispută FINAL FOUR, după modelul din Champions League și este cu atât mai onorant ca Baia Mare să găzduiască un eveniment de o asemenea amploare, cu atât mai mult cu cât Minaur Baia Mare are șanse reale de a câștiga acest trofeu! Văzute încă de la început ca favorite la câștigarea acestui trofeu, elevele lui Costică Buceschi și-au câștigat în teren acest statut și singurul regret este acela că meciurile se vor disputa fără spectatori, fără atmosfera care face să vibreze Sala Polivalentă!

Iată de ce BaiaMare Sport a scris și a scos la iveală nevoia de investiții în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare! Tocmai pentru a avea parte de astfel de competiții de gală la Baia Mare. Ele pot aduce un prestigiu și expunere europeană Municipiului Baia Mare, pe care nici un alt politician local nu o poate aduce! Tot SPORTUL trebuie să ducă greul….

Ne exprimăm mulțumirea față de forurile decizionale referitor la încrederea oferită spre buna desfășurare a acestei competiții finale cu implicații europene. Este încă un motiv prin care se atestă profesionalismul echipei CSN Lascăr Pană și al CS Minaur Baia Mare. Municipiul Baia Mare are o vastă istorie sportivă, iar împreuna cu cluburile sportive facem tot posibilul pentru a găzdui cât mai multe evenimente sportive de nivel înalt.

Trimitem asigurări ferme tuturor părților implicate că acest eveniment o să fie organizat în concordanță cu toate normele de igienă impuse de către European Handball Federation, precum și a reglementărilor sanitare prezente în România și a celorlalte țări care își trimit reprezentantele la acest turneu.” se arată într-o postare a CNS „Lascăr Pană”!

Revenim, și vă aducem aminte investițiile cerute și care așteaptă finanțare de la MTS, la Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, și la care Edurad Novak a alocat suma de ZERO LEI, s-au mai bine spus, NU A ALOCAT DELOC:

  • Modernizare vestiare și grupuri sanitare – în valoare de 300.000 lei
  • Tabela electronică – în valoare de 195.051 lei 
  • Sistem de sonorizare – în valoare de 164.850 lei

Sumele au fost SOLICTATE de Complexul Sportiv „Lascăr Pană” prin NOTA DE FUNDAMENTARE trimisă către MTS cu număr de înregistrare 210/12.02.2021! Aroganța și indiferența cu care este tratat sportul din Maramureș de către onor Minister al Tineretului și Sportului face ca această competiție care va fi organizată la Baia Mare să fie privată tocmai de aceste condiții minime de care este nevoie, pentru a fi la înălțimea organizării FINAL FOUR la Baia Mare! Mulțumim MTS!

Tragerea la sorți în FINAL FOUR AICI 

 

Lasă un răspuns

Top