You are here
Home > Handbal > HANDBAL C.S.Minaur continuă periplul european

HANDBAL C.S.Minaur continuă periplul european

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

C.S.Minaur continuă periplul european

Sâmbătă 25 noiembrie echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare își continuă periplul în competițiile europene.

Începând cu ora 18.00 într-un meci din turul III al EHF European Cup, băieții noștri îi vor înfrunta pe sârbii de la Dinamo Pancevo. Partida va fi condusă de cuplul cipriot Giorgios Panayides – Marios Andreou, în timp ce observator din partea forului european va fi prezent grecul Stepan Partemian

În turul anterior formația băimăreană a dispus de ucrainienii de la Odessa impunând-se într-o dublă manșă cu 52-26 respectiv 39-27. De partea cealaltă Dinamo Pancevo (locul trei în Superliga din Serbia, competiție din care fac parte 12 echipe), a trecut în primul tur al E.H.F.European Cup de italienii de la Handball Club Meran după 30-27 și 30-31 iar în turul doi a dispus de formația olandeză după o victorie obținută în deplasare 41-36 și un joc pierdut pe propriul teren 30-33.

O săptămână mai târziu pe data de 2 decembrie va avea loc în Serbia returul celui de-al III-lea tur al E.H.F.European Cup, meciul din deplasare urmând a fi arbitrat de Ante Mikelic și Petar Paradina (ambii din Croația) în timp ce observator va fi delegat Kenan Gokmen din Turcia.

Lasă un răspuns

Top