You are here
Home > Fotbal > FOTBAL OLD BOYS Old Boys Comuna Recea – Sport Team Baia Mare 1-5 (0-1)

FOTBAL OLD BOYS Old Boys Comuna Recea – Sport Team Baia Mare 1-5 (0-1)

 

 

 

 

 

 

Old Boys Comuna Recea-Sport Team Baia Mare 1-5  (0-1)
 
Joi 14.04.2022, de la orele 17.45, pe terenul din satul Săsar, noua echipă de fotbal Old boys Recea a invitat pentru un meci amical, pe mai titrata echipă Sport Team Baia Mare. Echipa din Recea, este nou înființată și este alcătuită din jucători din toate satele aparținătoare comunei Recea, având vârsta de peste 30 ani.
 
Promotorii echipei sunt Marian Sabadâș și Călin Bud, încă jucători activi la Sport Team.
Fiind doar la al doilea meci de când s-au constituit, primul fiind în 29.03.2022, în compania echipei Old Boys Atletic Baia Mare, pe care au învins-o cu 3-2, aceștia nu au mai reușit să facă față mult mai experimentatei echipe Sport Team Baia Mare, pierzând meciul cu scorul de 1-5 (0-1).
 
Prima repriză a fost mai echilibrată, fiecare echipă având ocazii de a deschide scorul, însă doar impreciziile atacanților, au făcut să nu se marcheze până în min 40, când Ibrahima Konate de la Sport Team, trimite un „lob” din afara careului de 16 m, peste portarul Gheorghe Prodan, ieșit în afara suprafeței de poartă și astfel repriza se termină cu 1-0 pentru oaspeți.
 
În repriza a doua celor din Recea, li s-a terminat „benzina”, și astfel, cei de la Sport Team, înscrie încă de patru ori prin Daniel Lupuți, Cristian Bărbos, Rareș Pop-Popescu și Mihai Herța, care a fost și autorul la două „asisturi”, meciul încheindu-se cu scorul 1-5.
 
Arbitrajul a fost asigurat de Marius Bărbus, Iulia Marchiș și Cristi Ioan Sasu.
 
Echipele:
Old Boys Comuna Recea: Prodan Gheorghe, Balaj Cosmin, Talpoș Călin, Sărmasag Ionuț, Rus Florin, Ruse Florin, Nemeș Radu, Popan Călin, Muruga Lucian, Marchiș Ionuț, Buciuman Ioan, Buciuman Florin, Bud Călin, Sabadâș Marian, Nemeș Gheorghe, Șomcutean Cosmin, Măgurean Radu, Hauși Vlad. Antrenor: Muscă Gheorghe
 
Sport Team: Edi Costin, Dănuț Triff, Marius Cardos, Ionuț Șimon, Vasile Terec(cpt.), Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Bogdan Țentea, Ciprian Coste, Ionuț Pop, Ibrahima Konate, Daniel Lupuți, Rareș Pop-Popescu, Mihai Herța, Bogdan Trif, Cristian Bărbos, Daniel Gheighiș, Gavrilă Alin și Ovidiu Dărăban.Antrenor principal Ioan Marchiș.Antrenor secund Darius Mihuț.
 
Echipa Sport Team Baia Mare urează mult succes echipei de fotbal old boys Comuna Recea, nou apărută în peisajul fotbalistic băimărean și la cât mai multe meciuri, iar conducerii acesteia multă perseverență în formarea unui grup competitiv care sa dăinuie în timp!

Lasă un răspuns

Top