You are here
Home > Fotbal > Feminin > FOTBAL FEMININ Victorie zdrobitoare pentru junioarele noastre! ACS Fotbal Feminin Baia Mare U15 – Asociaţia Athletic CS United Bihor U15 6-1 (4-1)

FOTBAL FEMININ Victorie zdrobitoare pentru junioarele noastre! ACS Fotbal Feminin Baia Mare U15 – Asociaţia Athletic CS United Bihor U15 6-1 (4-1)

 

 

 

 

 

Daniel Pop

 

Victorie zdrobitoare pentru junioarele noastre!

Într-o demonstrație de forță, echipa U15 a ACS Fotbal Feminin Baia Mare a învins la pas echipa Asociația Athletic CS United Bihor, cu un scor zdrobitor de 6-1, consolidându-și poziția de lider în clasamentul categoriei.

După o primă repriză în care Baia Mare și-a impus supremația pe teren, conducând cu 4-1 prin golurile marcate de Bande Diana(min.14), Rosca Romina(min.16) și dubla  Andreei Cândea (min.19,23), junioarele din Bihor au reușit să înscrie și ele prezența pe tabelă prin golul marcat de Carbunar Sofia(min.17).

În partea a doua a meciului, jucătoarea Andreea Cândea și-a dovedit din nou talentul marcând încă două goluri superbe in minutele 40 si 69, asigurând astfel victoria categorică a echipei din Baia Mare.

Cu acest rezultat impresionant, ACS Fotbal Feminin Baia Mare se menține ferm pe primul loc în clasament, cu 21 de puncte și un golaveraj impecabil de 41-14.

Urmează o nouă provocare în deplasare, pe 13 aprilie, împotriva echipei ACS Roma Florin Pădurean din Timișoara.

Lasă un răspuns

Top