You are here
Home > Fotbal > FLORIN PRUNEA atac furibund la Răzvan Burleanu: „Vasile Dâncu e cea mai puternică și influentă persoană din fotbalul românesc!”

FLORIN PRUNEA atac furibund la Răzvan Burleanu: „Vasile Dâncu e cea mai puternică și influentă persoană din fotbalul românesc!”

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Prezent în emisiunea „Realitatea sportivă” de la Realitatea Plus, realizată de Claudiu Giurgea, Florin Prunea a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. În emisiunea „Realitatea sportivă” a fost prezent și jurnalistul sportiv Daniel Nanu, un fin observator și cunoscător al fotbalului românesc. 

Cu această ocazie, Florin Prunea a vorbit despre lucurile paranormale care se întâmplă în instituția de la Casa Fotbalului condusă de Răzvan Burleanu, aflat la al doilea mandat de președinte, primul mandat fiind câștigat în dauna lui Gică Popescu, care cu o zi înainte de alegeri a primit o sentință de executare cu închisoarea, facilitând câștigarea alegerilor din 5 martie 2014 de către Răzvan Burleanu. Despre aceste alegeri, Florin Prunea a povestit cum a fost căutat de o persoană al cărei nume nu l-a dezvăluit, cerându-i sprijin pentru înscăunarea lui Burleanu la Casa Fotbalului, dând asigurări că ele vor fi câștigate de actualul președinte, în dauna lui Gică Popescu principalul favorit de a-l înlocui pe Mircea Sandu. Ceea ce înseamnă că, alegerile din 5 martie 2014 au fost o mascaradă totală, condamnarea lui Gică Popescu fiind hotărâtă politic, așa cum a fost înscăunat și Burleanu. Halucinant este și modul cum membrii Adunării Generale a FRF care plecaseră de la Adunare după aflarea veștii cu Gică Popescu, au fost întorși din drum sub amenințarea dosarelor penale! Florin Prunea: Băiatul ăsta (n.r. Răzvan Burleanu) a ajuns președinte pentru că Gică Popescu trebuia condamnat! N-avea nici 30 de voturi dacă Gică Popescu candida și dacă nu-l băgau în pușcărie! Este public, unde s-a discutat, nu mai este nici un secret!”

De asemenea, Florin Prunea a dezvăluit că Vasile Dâncu (președintele Consiliului Național al PSD, senator al României) este eminența cenușie din spatele lui Răzvan Burleanu, că acesta are contracte în derulare cu FRF, pe muți bani, contracte care nu au nimic comun cu fotbalul. El i-a solicitat lui Răzvan Burleanu să facă public contractul pe care FRF îl are în derulare cu firma IRES a domnului Vasile Dâncu. Florin Prunea a mers mai departe și a afirmat că „Vasile Dâncu este cel mai puternic om din fotbalul românesc! Este cel mai puternic și mai influent om din fotbalul românesc! Jos pălăria pentru el!” El a dezvăluit legăturile bune pe care Vasile Dâncu le are la CFR Cluj și la „U” Cluj, dar și faptul că Răzvan Burleanu nu mișcă nimic fără știrea și consultarea lui Vasile Dâncu! Florin Prunea: „Nu mișcă NIMIC fără Vasile Dâncu! Financiar, sportiv, numiri de antrenori, Liga 1, Liga 2…”

De altfel, Răzvan Burleanu a hotărât să-și pună pirostiile, dar din cauza pandemiei, nunta care trebuia să aibă loc anul trecut a fost amânată pentru anul acesta, naș de cununie fiindu-i … Vasile Dâncu!

Florin Prunea a mai amintit și promisiunea cu care Răzvan Burleanu a câștigat alegerile din 2014, spunând că la FRF nu se vor mai da prime de calificare angajaților FRF. Tocmai această promisiune a fost încălcată când toți conducătorii de la Casa Fotbalului au fost premiați pentru calificare de la Campionatul European cu 100.000 euro! 

Nu mai este nci un secret, sunt de notorietate războaiele pe care fostul internațional Florin Prunea le are cu președintele Federației Române de Fotbal, nu mai puțin decât 3 procese fiind câștigate de Prunea. 

Dacă ne mai întrebăm care sunt cauzele dezastrului din fotbalul românesc, atunci ar trebui să ne uităm la ce se întâmplă la Federația Română de Fotbal, la cei care conduc destinele fotbalului românesc! Rămâne de văzut dacă Răzvan Burleanu va forța nota și va mai candida pentru un nou mandat de președinte la FRF!

Răzvan Burleanu și Vasile Dâncu nu au putut fi contactați în timpul emisiunii, pentru a-și exprima punctul lor de vedere, deși realizatorii au încercat acest lucru!

Vezi întreaga emisiune „Realitatea sportivă” AICI 

 

Lasă un răspuns

Top