You are here
Home > Fotbal > Liga 2 Casa pariurilor > FLORIN FABIAN: „Deocamdată singurul lucru cert e…incertitudinea!”

FLORIN FABIAN: „Deocamdată singurul lucru cert e…incertitudinea!”

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În ciuda retrogradării echipei din Recea în Liga 3, echipa antrenată de Florin Fabian a lăsat o impresie foarte bună în primul sezon de Liga 2! Atât golgheterul Ligii secunde (Marius Coman), cât și antrenorul Florin Fabian sunt extrem de atractivi pentru alte echipe, atât in Liga 2 cât și din Liga 1!

Se discută mult în aceste zile despre noul proiect pregătit pentru fotbalul maramureșean, cu o nouă structură, făcută pe scheletul echipei din Recea, care se organizează din temelii. Se dorește o echipă puternică care poate face față performanței în fața unor echipe cu tradiție în fotbalul românesc care aspiră și ele la soarele primei divizii! În proiectul pregătit, aflat în fază de finalizare, Vasile Miriuță ar urma să ocupe funcția de director tehnic, iar Florin Fabian antrenor principal, un antrenor cu Licența PRO, deschis promovării tinerelor talente, un antrenor căruia îi place jocul ofensiv, dornic de performanțe, în orașul în care a activat ca jucător.

Doar că, nici Florin Fabian nu poate aștepta la nesfârșit incertitudinea care domină în aceste zile, după ce Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, este extrem de greu de abordat, sportul nefiind una dintre prioritățile Planului lui Bogdan!

Florin Fabian face un apel factorilor de decizie să înțeleagă că MARAMUREȘUL ARE NEVOIE DE FOTBAL! Fabian spune, în exclusivitate pentru BaiaMare Sport, că atunci când lucrurile vor fi clare, se va putea stabili și strategia tehnică și, în funcție de asta, va putea spune mai multe despre continuitatea sa în noul proiect!

Florin Fabian – în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Deocamdată, singurul lucru cert este incertitudinea. Eu ca antrenor mi-aș dori ca proiectul județean care se dorește la Baia Mare să fie susținut de către cele două entități, locale și județene, și să se se urgenteze toate deciziile care trebuiesc luate pentru demararea acestui proiect și din punct de vedere sportiv, prin definitivarea situației juridice și a eșalonului din care acest club va face parte. Totodată sper să fie aleși oameni în structura de conducere, în baza unor componențe sportive și de corectitudine. Fac un apel pe această cale la factorii decizionali să înțeleagă că Maramureșului are nevoie de fotbal, care să continue tradiția fotbalistică băimăreană, pentru că publicul de pe aceste meleaguri nu mai poate rămâne fără o echipă reprezentativă a județului. Din punctul meu de vedere ca antrenor, când lucrurile vor fi clare, ne vom așeza pentru a face strategia tehnică și în funcție de asta voi putea spune mai multe legate de continuitatea mea. Am refuzat câteva propuneri pentru că am promis că voi merge înainte cu acest proiect și sper cât mai curând lucrurile să se limpezească, pentru că întotdeauna munca cea mai grea este a antrenorului.”

Lasă un răspuns

Top