You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > EXCLUSIV: Sportul București și-a anunțat lotul care face deplasarea la Baia Mare. Octavian Cioltea: „O întâlnire care să transforme un week-end, într-o poveste frumoasă!”

EXCLUSIV: Sportul București și-a anunțat lotul care face deplasarea la Baia Mare. Octavian Cioltea: „O întâlnire care să transforme un week-end, într-o poveste frumoasă!”

Ioan R. Ster 

Sâmbătă, 22 iunie 2019, începând cu ora 17.00, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” din Baia Mare, FC Prietenia va întâlni Sportul București, într-un eveniment marca FC Prietenia, în cadrul căruia iubitorii de fotbal din Baia Mare vor avea ocazia să revadă la lucru, câteva dintre fostele glorii ale fotbalului românesc, care au scris file de poveste și au făcut performanță în fotbal.

Oaspeții de la București vor sosi în Baia Mare vineri după-amiza, și vor lua primul contact cu ospitalitatea echipei FC Prietenia, cu ocazia dineului organizat „La Bunicu’ ” și vor fi cazați la Hotelul Mara din Baia Mare.

Pentru partida de sâmbătă, cu FC Prietenia Baia Mare, Sportul București a convocat un lot format din 16 jucători, din care nu lipsesc vedetele: Costel Orac, Florin Motroc, Tom Cristea, Vasile Caciureac, Mihail Majearu, Ivan Marian, George Nazat, Lică Movilă, Romeo Rus, Daniel Neghi, Marian Nazat, Gheorghe Bogdan, Florin Șerban, Marian Vulcan, Răzvan Ilie, și surpriza…Romică Buia!

FC Prietenia a pregătit surprize oaspeților de la Bucrești pe toată durata șederii în Baia Mare, din care nu lipsesc „programul artistic” și o vizită la cota 1000 la Șuior.

Octavian Cioltea – președinte FC Prietenia Baia Mare, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro: 

„La evenimentul de sâmbătă să ne așteptăm la o relaxare totală, respectiv la ceea ce știe să facă FC Prietenia Baia Mare. La o relaxare totală, pentru că primim o echipă de prieteni de la București. O echipă de prieteni care au încecat să agațe în 11-le de bază și niște jucători care au făcut performanță la viața lor. Mă refer în primul rând la Majearu, care este o figură pe care o știe tot publicul spectator și amator de fotbal. Mă refer apoi la Tom Cristea, am înțeles că vine și Movilă. În primul rând este o relație de prietenie, pentru că sufletul acestei echipe, alături de Costel Orac este avocatul Marian Nazat, care îmi este prieten și foști colegi de atâția ani. Este o întâlnire care se dorește să transforme un week-end de ultima parte a lunii iunie, într-o poveste frumoasă. Avem încredere că ceea ce se va întâmpla pe Stadionul Dealul Florilor o să placă tuturor celor care doresc să vină să vadă acest eveniment.”

Lasă un răspuns

Top