You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > EXCLUSIV: Octavian Cioltea: „FC Prietenia își propune să ofere publicului băimărean ceea ce autoritățile locale nu sunt în stare să o facă!”

EXCLUSIV: Octavian Cioltea: „FC Prietenia își propune să ofere publicului băimărean ceea ce autoritățile locale nu sunt în stare să o facă!”

Ioan R. Ster 

FC Prietenia organizează sâmbătă, 22 iunie 2019, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”, un nou eveniment major, în stilul celor cu care ne-am obișnuit. FC Prietenia Baia Mare va juca împotriva echipei Sportul București, o echipă din care nu vor lipsi Costel Orac, Mihail Majearu, Florin Motroc, Tom Cristea, Vasile Caciureac sau…Romică Buia.

Președintele de onoare de la FC Prietenia Baia Mare, Octavian Cioltea spune că FC prietenia încercă să reînnoade niște relații de prietenie mai vechi, pe care echipa le-a avut de-a lungul anilor, și va încerca ca acest eveniment să nu fie singular. Băimărenii vor putea în cel mai scurt timp să revădă la Baia Mare fotbaliști care au scris istorie în fotbalul românesc.

Octavian Cioltea – președinte de onoare FC Prietenia Baia Mare, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

Încercăm să legăm niște relații pe care le-am avut și anterior cu echipa Dinamo București, care au fost aici și au stat 3 zile. Încercăm să reînnodăm niște chestiuni pe care echipa FC Prietenia le cultivă de multă vreme. Dacă vreți, și dacă interesează pe cineva, FC Prietenia își propune, și pe viitor, să ofere publicului băimărean, ceea ce autoritățile locale nu sunt în stare să o facă! Încercăm să aducem niște jucători pe care lumea nu i-a văzut de mai multă vreme, deocamdată avem promisiuni, nu este o certitudine și tocmai de aceea nu îmi permit să fac eu pronosticuri sigure. Sunt discuții cu mai multe echipe din țară cum de altfel și din afara granițelor, pe care încercăm să le materializăm în niște întâlniri care să producă plăcere publicului amator de fotbal” 

Lasă un răspuns

Top