You are here
Home > Fotbal > După despărțirea de Minaur, Raul Stanciu a semnat cu SCM Zalău

După despărțirea de Minaur, Raul Stanciu a semnat cu SCM Zalău

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Așa după cum BaiaMare Sport v-a informat, Cristian Bud a semnat cu echipa lui Dorin Toma, lui urmând a se alătura și alți jucători, printre care și doi juniori, capitol la care antrenorul băimărean recunoștea că există lacune, mai ales după transferul lui Sorin Șerban la Poli Iasi (via FCSB). Între timp o serie de fotbaliști de la Minaur Baia Mare și-au reziliat contractele pe care le aveau cu echipa de sub Dealul Florilor: Alexandru Muscă, Vlad Suciu, Alexandru Mitracu și Raul Stanciu.

Raul Stanciu a semnat cu echipa SCM Zalău un contract valabil 6 luni, cu posibilitate de prelungire, informează http://www.sportulsalajean.ro . Formația condusă Marius Pașca se va întări în această pauză competițională și cu 2 jucători de la Astra Giurgiu (echipă cu care are un parteneriat) și cu încă un jucător trecut pe la FC Zalău cu experiență în Liga 2. 

Iată că echipele din C5 nu au timp de pierdut și se întăresc în vederea abordării returului, fiecare cu propiul său obiectiv, cert este că nu va fi chiar floare la ureche să câștigi cu nici o echipă din serie, și pentru promovare este necesară o cât mai bună organizare a jocului, un lot valid și…precizie la finalizare, orice punct pierdut cântărind enorm în ecuația promovării. Poate tocmai de aceea, Dorin Toma a anticipat un retur extrem de greu, în care se vor știi cu siguranță echipele care vor ataca promovarea și cele care se vor bate pentru evitarea retrogradării.

Înainte de a veni la Baia Mare, Raul Stanciu a mai jucat și la FC Zalău până în vara anului 2017 când echipa s-a desființat, apoi la Unirea Tășnad de unde s-a transferat la echipa antrenată de Dorin Toma. În afara venirilor anunțate, echipa din Zalău a renunțat și ea la câțiva jucători: Raul Vitan, Daniel Supuran, Alex Turcu, Denis Laza și Bogdan Boje.

„Mă bucur că am reuşit să îl aducem la Zalău pe Raul Stanciu. Este un jucător cu experienţă şi va fi un pion important în revenirea echipei. Am lucrat mai mulţi ani cu el şi are calităţi” a declarat pentru http://www.sportulsalajean.ro Marius Pașca.

Lasă un răspuns

Top