You are here
Home > Handbal > Dublu câștigător al Ligii Campionilor, Janja Vojvodic ajunge în vestiarul Minaurului

Dublu câștigător al Ligii Campionilor, Janja Vojvodic ajunge în vestiarul Minaurului

Astăzi, 12 iunie, în cadrul conferinței de presă organizată la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, a fost prezentat un nou transfer pentru sezon competițional 2019-2020, respectiv Janja Vojvodic. Născut pe data de 31.05.1995, handbalistul sârb evoluează pe postul de centru și este dublu câștigător al Ligii Campionilor, în 2017 și în 2019, cu echipa Vardar Skopje, echipă pentru care a evoluat în ultimele 3 sezoane. 
 
A început să practice handbalul în școala de la Vrbas, după care a continuat la Metalurg, Puerte Genil (Spania), Al Sadd SC (Qatar), Sląsk Wrocław (Polonia) și Vardar Skopje.
 
“Sunt bucuros că am devenit parte componentă a acestei echipe. Sunt convins că pe viitor vom putea face unul sau doi pași înainte comparativ cu sezoanele trecute și cred că vom obține rezultate bune atât pentru club cât și pentru oraș.” a declarat Janja Vojvodic
 
“Consider că este unul dintre cele mai importante transferuri pe care Municipiul Baia Mare și Clubul Sportiv Minaur îl face, respectiv jucătorul care timp de 3 sezoane a jucat la echipa Vardar, echipă care a câștigat de două ori Liga Campionilor. Este un jucător emblematic pentru echipa noastră și consider că acest lucru în primul rând va genera în comunitatea noastră și în rândul iubitorilor de handbal și susținători/suporteri ai echipei Minaur, o bucurie. Pe de altă parte, un nivel mai înalt de mândrie și respect față de ceea ce înseamnă echipa Minaur și nu în ultimul rând, o ambiție în plus pentru ceilalți jucători componenți ai lotului echipei Minaur. Am toată încrederea ca prin venirea noului jucător inclusiv credibilitatea clublului va fi una consolidată.” a declarat primarul Municipiului Baia Mare, dl. Cătălin Cherecheș. 
 
Sursa: Minaur.ro

Lasă un răspuns

Top