You are here
Home > Fotbal > Doru Ioan Dăncuș: „NU se mai poate, îmi pare rău!”

Doru Ioan Dăncuș: „NU se mai poate, îmi pare rău!”

 

nă una alte

 

 

 

Ioan R. Ster 

Doru Ioan Dăncuș: „NU se mai poate, îmi pare rău!”

Scandalul în sportul din Baia Mare a luat o amploare nedorită, cu atât mai mult cu cât anul acesta ne pregătim să sărbătorim 50 de ani de MINAUR, primul club exclusiv de handbal din România, înființat la data de 14 mai 1974!

Nu încerc să mă poziționez de o parte sau alta a baricadei, fiecare are argumentele lui, știu doar că tot acest scandal nu face bine sportului băimărean, dar întreb și eu: și dacă DNA-ul va avea dreptate? Atunci ne vom apuca să înjurăm DNA-ul?

Până una alte, într-un răspyuns dat pe facebook de primarul interimar Doru Ioan Dăncuș se spune:

„Nu știu cine va manipulează și va intoxica despre intenția subsemnatului de a distruge sportul din Baia Mare, mai precis handbalul! Eu, din momentul în care am preluat acest interimat, am alimentat clubul Minaur în fiecare luna ( decembrie, ianuarie, februarie) cu salarii la sportivi și alte cheltuieli de funcționare! Recunosc, am cerut un audit la Clubul Minaur pentru a vedea situația la zi, sa vedem de și din a cui cauza am ajuns ca de la un an la altul sa crească atat bugetul clubului cât si datoriile fata de sportivi, iar performanta ( mai puțin la handbal masculin) sa scadă! Eu am cerut măgarilor de la club, plătiți cu 12.000 -14.000 de lei pe lună, să vină cu un plan managerial prin care sa ne asumam obiectivele sportive în concordanta cu bugetul pe care putem sa-l alocam pentru anul 2024. Mai exact, pentru anul 2024 am propus un buget de maxim 25 milioane lei, adică 5 milioane de euro!!! Din păcate, domnii manageri cărora astăzi le plângeți de mila, nu au venit cu nimic, stand mereu cu mana întinsă la Consiliul Local sa le aloce bani ca ei sa-si satisfacă poftele! NU SE MAI POATE, îmi pare rău. Nu Dancus și nici Cherecheș a făcut din clubul Minaur unul dintre cele mai rău platnice, poate cel mai rău platnic club din România! Asta sa va fie clar. Domnii manageri care astăzi va instiga fiindcă sunt trași la răspundere, arata cu degetul spre Primărie, spre subsemnatul, fără sa-si asume prostul management al clubului și toate fărădelegile scoase la în urma auditului! Eu sunt obligat sa iau masuri, să cer demisia celor vinovați și sa însănătoșim acest club, să fie transparenta în folosirea banului public, să nu mai planeze suspiciunea ( uneori certitudinea) ca la Minaur se fură, să credibilizam acest club și sa atragem finanțare privată! În concluzie, știu ca unii sunt orbiti de furie și disperați de ce va urma, dar pe mine nu ma intimidează nici lozincile lui Nicu Tapu, nici instigarile unor disperați din club care nu o sa mai poată fura! Îmi pare rău că ei se folosesc de unii dintre dvs. și nu vedeți pădurea de copaci! În curând o sa explic mai pe larg tot ce s-a întâmplat rău la acest club, cu dovezi, pe acte, nu pe povesti. Un lucru va mai spun, pentru ca am văzut ca unii fac aluzie la „confiscarea” fotbalului. Sunt aceeași care îmi pupau mana când echipa a promovat în Liga 2 intr-un mod nesperat, când ați venit la Stadion și ați văzut ca în 2 luni de zile am făcut cât de cât tribuna 1 și vestiarele sa arate bine pentru o echipa care reprezintă Baia Mare în Liga 2… Va asigur ca VA FI BINE, doar ca va trebui sa scăpăm de „viespile” care sunt în club și sa aducem oameni serioși, dornici sa facă performanta pentru clubul care i-a lansat în handbalul mare. Cu voi sau fara voi, cu mine sau fara mine, LEGENDA VA MERGE MAI DEPARTE!”

No comment!

One thought on “Doru Ioan Dăncuș: „NU se mai poate, îmi pare rău!”

  1. Eu consider cä divergentele iscate la nivelul Clubului Minaur trebuiesc rezolvate intr-un cadru intern , la sfirsitul perioadei competitionale. Salvarea echipei de fotbal de la retrogradare trebuie sä reprezinte in acest moment ” prima prioritate!. La varä cind ” se va trage linia si se va face bilantul veti avea tot timpul la dispozitie pentru vä face unii altora reprosuri , a vä aduce invinuiri reciproce si ” a vä aräta cu degetul ” . Cu stimä Dorel Cupsa

Lasă un răspuns

Top