You are here
Home > Uncategorized > Dorin Toma: „Îmi doresc să promovez această echipă, după care vom vedea ce va mai fi!”

Dorin Toma: „Îmi doresc să promovez această echipă, după care vom vedea ce va mai fi!”

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Bomba cu explozie întârziată a explodat la Minaur Baia Mare imediat după prima manșă a barajului de promovare în Liga 2 dintre Minaur Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea, în care băimărenii s-au impus cu 2-1 (1-0)! Deși puteam să dau această știre ieri după masă la ora 17.00, am ales să nu o fac pentru liniștea echipei, mai ales în situația în care Cătălin Cherecheș mi-a mărturisit că încă se mai gândește. Cert este că ceva probleme sunt în sânul echipei și nu are cum să fie altfel din moment ce vine o nouă echipă de conducere în noua structură organizatorică care se va numi FC Minerul Maramureș Dar, și până aici mai este un drum de parcurs! Dacă eu m-am ândit la liniștea echipei, se pare că alte interese au făcut ca persoane „bine intenționate” să dea informații presei, care revoltate de situația de fapt au publicat o știre care era adevărată în proporție de 60%! Se vorbește despre înlocuirea lui Dorin Toma pe banca băimărenilor cu Vasile Miriuță (principal) și Tibor Selymeș (director tehnic), în condițiile în care barajul a fost pregătit de Dorin Toma și echipa sa, mai mult decât atât a și câștigat prima manșă a barajului!

Răul a fost făcut, ca atare partida de duminică de la Recea va avea o încărcătură emoțională în plus, mai ales pentru Dorin Toma cel care se vede cu sabia de-asupra capului, o ratare a promovării pecetluindu-i sorta la cârma echipei. Interesant ar fi de văzut ce se va întâmpla dacă va promova cu Minaur Baia Mare în Liga 2! Ar fi a 5-a (!!!) promovare cu Baia Mare pentru Dorin Toma, un antrenor cu personalitate căruia nu-i place să i se impună ceva când vine vorba de echipa care o pregătește! 

Și cum nimic nu e întâmplător, sursele noastre spun că în Baia Mare este prezent fostul fotbalist de la Baia Mare, Marius Șuleap, acum impresar,  cu o duzină de fotbaliști veniți din Portugalia sau alte republici bananiere, cărora le-ar surânde un salariu de Liga 2 din România, unii fotbaliști de la Baia Mare urmând a-și face bagajul! Se simte miros de sânge, ca să nu zicem de bani…

Una peste alta, BaiaMare Sport a fost astăzi prezentă la antrenamentul echipei băimărene, și am constatat că Dorin Toma & Co au fost cei care au condus antrenamentele, și cel mai probabil va sta pe banca băimărenilor și la returul barajului cu Recea. Nu cred că este momentul acum să vorbim despre instalarea lui Vasile Miriuță pe banca echipei Minaur Baia Mare până după baraj. Nici nu cred că Vasile Miriuță ar fi acceptat să pregătească echipa pentru returul barajului cu Recea în doar 2 zile. Cert este că Minaur Baia Mare are 2-1 în turul barajului și pornește ca favorită la promovare în Liga 2!

Dorin Toma – antrenor Minaur Baia Mare, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Din moment ce sunt aici, nu sunt probleme, echipa este OK, am făcut programul care trebuie, sunt antrenor profesionist, sunt jucători profesioniști, iar manșa retur pornește de la un ușor avantaj pentru noi, deci nu pornim de la 0-0 cum a fost meciul tur. Băieții sunt pregătiți, sunt montați, am analizat ce am făcut bine și ce am făcut rău în primul joc și toți trebuie să fim montați și să tragem la aceiași căruță și la sfârșit să ne bucurăm cu toții! Ce pot să vă spun astăzi e că eu voi conduce partida cu Recea de pe margine și îmi doresc să promovez această echipă, după care vedem ce va fi. Au apărut aceste discuții, eu am câștigat meciul cu Recea, am adus echipa aici! Dacă se dorește altceva, nu-i nici o problemă, Toma Dorin își face treaba, este un antrenor profsionist, mai departe o să discutăm luni. Am încredere în băieți, cu ei am ajuns aici, cu ei mă duc mai departe!”

Lasă un răspuns

Top