You are here
Home > Rugby > Liga Națională de Rugby > David Feliuai Lene un jucător transferat din emisfera sudică la Baia Mare

David Feliuai Lene un jucător transferat din emisfera sudică la Baia Mare

Alin Boțioc 

David Feliuai Lene un jucător transferat din emisfera sudică la Baia Mare.

După venirea unor nume emblematice la Baia Mare precum; flankerul Sean Morrell (primul neo-zeelandez originar din Fiji, adus la C.S.M.Știința Baia Mare în vara lui 2011), cea a uverturilor Michael Wiringi (în 2012) și Daniel Brooks (în 2014) sau cea a fundașului Luke Alec Giovanni Samoa (în 2014), de această dată alături de centrul Jason Fareti Tomane în tabăra zimbrilor a fost adus pentru o perioadă de 5 ani fundașul David Feliuai Lene.

Născut pe data de 16 mai 1997 în Noua Zeelandă la Auckland (cel mai mare oraș al Polineziei), jucătorul de (1,85 m – 95 kg) poate evolua atât ca aripă stânga cât și ca aripă dreapta dar și ca fundaș. 
Ca elev a studiat și jucat rugby în perioada (2009-2014 la Madsen State High School. A trecut mai apoi între (2015 – 2019) la clubul fondat în anul 1969 Sunnybank Rugby Union Club din regiunea Brisbane Queensland Australia, cu o pauză de un an (2018) petrecută la Old Reds Sevens Squad. Sub comanda lui Darryl Suasua a jucat anul acesta nu mai puțin de patru meciuri pentru Samoa Kagifa – o echipă profesionistă de rugby din seria Global Rapid Rugby Showcase, și care reunește jucători din Samoa, Tonga, Fiji respectiv Noua Zeelandă.

Lasă un răspuns

Top