You are here
Home > Fotbal > Cupa României > CUPA ROMÂNIEI Întâlnire de gradul ZERO între foștii colegi lansați la Baia Mare: Onea, Ciocan și David! (Declarații)

CUPA ROMÂNIEI Întâlnire de gradul ZERO între foștii colegi lansați la Baia Mare: Onea, Ciocan și David! (Declarații)

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În șaisprezecimile Cupei României Minaur Baia Mare va întâlni, pe teren propriu, Poli Iași, astăzi 21 septembrie 2021, de la ora 16.00. Băimărenii s-au calificat în această fază a Cupei României după ce au eliminat CSM Satu Mare (2-0), ACS Fotbal Comuna Recea (3-0, la masa verde) și Unirea Dej (1-0). De cealaltă parte, Poli Iași a trecut la Huși de Hușana cu 1-0, și vine la Baia Mare cu un lot în care își vor găsi locul mai mulți jucători tineri care nu au prea jucat până acum și în care clubul din Copou își pune baze în viitorul apropiat.

Deși, echipa antrenată de Costel Enache pornește cu prima șansă în această partidă, prin prisma faptului că evoluează în Liga 2, cu pretenții de promovare, băimărenii sunt încrezători că vor produce o nouă surpriză și se vor califica în optimile Cupei României, acolo unde au mai fost în 2015, când au fost eliminați la penalty-uri de vicecampioana României FCSB: Antrenorul băimărenilor Ciprian Danciu declara pentru BaiaMare Sport că în această partidă va folosi cel mai bun 11 valid și este încrezător că Minaur va face un joc bun, capabil să producă o nouă surpriză! Minaur Baia Mare este pe val în acest start de sezon cu 4 victorii în campionat, din tot atâtea posibile și 2 victorii în Cupa României.Băimărenii vor să își păstreze învincibilitatea și să învingă Poli Iași, să acceadă în optimile de finală ale Cupei României, acolo unde sunt șanse foarte mari să întâlnească o echipă din Liga 1!

Din informațiile obținute de la Iași, Răzvan Onea va face deplasarea la Baia Mare, el fiind unul dintre puținii jucători de bază care vor juca sub Dealul Florilor. Partida va prilejui o fericită întâlnire dintre 3 foști colegi de echipă, lansați la Baia Mare, în vremea junioratului, sub bagheta măiastră a lui Emil Kemeneș. Este vorba despre: Sergiu Ciocan și David Simion (Minaur Baia Mare) și Răzvan Onea (Poli Iași). De asemenea, ei au lucrat în ultimii doi ani de juniorat și cu Dacian Nastai, actualul antrenor de la Sportul Șimleu Silvaniei, la LPS Satu Mare. Viața de fotbalist este scurtă și intensă, iar drumurile îi poartă pe fotbaliști pe toate cărările, și tocmai de aceea această întâlnire este ca o aducere aminte a vremurilor în care echipa lui Kemeneș și Bogdan câștigau tot ce se putea câștiga cu acești copii. Nu rămâne decât să ne bucurăm de spectacolul oferit de Cupa României și să ne mândrim cu acești jucători care fac cinste urbei noastre: Baia Mare!

Răzvan Onea – Poli Iași, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Meciurile de Cupă sunt speciale de fiecare dată, iar faptul că jucăm cu Baia Mare face din acest meci unul și mai special pentru mine! În primul rând, îmi doresc să terminăm meciul sănătoși și să ne putem continua parcursul din campionat, dar asta nu înseamnă că nu tratăm meciul la modul cel mai serios și în același timp îl tratăm la victorie. În al doilea rând, vreau să mă bucur de întâlnirea cu unii dintre foștii colegi și actuali prieteni care joacă pentru Baia Mare. Despre Sergiu pot spune că e un jucător foarte bun, mult peste nivelul ligii în care evoluează acum și îi doresc din toată inima să revină acolo unde a și marcat de câteva ori, adică la Liga 1. Sper să fie un meci frumos și plăcut de urmărit de către spectatori, iar la final vom vedea cine se califica în turul următor”.

Sergiu Ciocan – Minaur Baia Mare, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

Va fi un meci dificil împotriva unei formații puternice de Liga 2, mă bucur că mă întâlnesc din nou cu Răzvan, mai ales după ce am fost colegi o bună bucată de timp la juniori. Am crescut împreună și ne cunoaștem foarte bine. E o piesă foarte importantă pentru cei de la Iași și va fi un adversar dificil. Un jucător de Liga 1, sper ca din meciul de marți să ieșim noi învingători, cu ajutorul suporterilor să ajungem cât mai sus și să ne menținem șirul de victorii. Sperăm să fie un meci frumos din care noi să ieșim victorioși! „

David Simion – Minaur Baia Mare, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

Mă bucură prima revedere pe teren cu el (n.r. Răzvan Onea) de la juniori încoace, vrem să dăm totul pe teren  și cel mai bun sa câștige!”

Emil Kemeneș – antrenor Centru de copii și juniori Minaur Baia Mare:

„Întotdeauna îmi face o deosebita placere mereu să-mi vad foștii jucători.Abia aștept acest duel Onea-Ciocan!”
Dacian Nastai – antrenor principal Sportul Șimleu Silvaniei, în eclusivitate pentru baiamaresport:
 
„Sunt foarte mandru de ei, păcat că nu am posibilitatea să fiu prezent la joc. Prezența lui Sergiu la Baia Mare ridică și mai mult nivelul echipei. Anul acesta ei sunt favoriți la loc1, au un antrenor profesionist și calitate la nivelul jucătorilor”.
 
 
 
 
Enter
 

Eni Emil

Eni Emil Kemenes
 
Abia aștept acest duel Onea-Ciocan
 
 
 
 
 
Enter
 

Ai trimis

Lasă un răspuns

Top