You are here
Home > Fotbal > COMMANDO BULLDOGS Scrisoare deschisă adresată Inspectoratului de Jandarmi Maramureș: „Încetați abuzurile asupra noastră!”

COMMANDO BULLDOGS Scrisoare deschisă adresată Inspectoratului de Jandarmi Maramureș: „Încetați abuzurile asupra noastră!”

 

 

 

 

 

Scrisoare deschisă adresată

Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș

.

În calitate de cetățeni ai acestui județ și ai municipiului reședință de județ, plătitori de impozite și taxe locale, vă rugăm să ÎNCETAȚI CU ABUZURILE ASUPRA NOASTRĂ. În afara programului sunteti simpli cetățeni, la fel ca noi, și nu vă mai putem permite să vă comportați ca și cu niște gunoaie. Pe lângă obligații avem și drepturi. Obligațiile ni le-am îndeplinit, drepturile ne sunt încălcate de fiecare dată. Am încercat să colaborăm de câte ori a fost cazul, având de cele mai multe ori un comportament exemplar iar Dumneavoastră doar ați căutat motive să ne executați. Nu suntem la primul episod în care suntem umiliți de către Jandarmeria Maramureș.
Cum să ajungi să fi dat afară , fără să faci nimic, dintr-un parc public ridicat și din banii noștri? Skate park-ul din Dealul Florilor aparține Primăriei Baia Mare iar ca cetățeni ai acestui oraș ne simțim nedreptățiți să fim alungați în afara acestuia pentru a urmări un meci de fotbal. Poate că n-ar fi fost atât de mare deranjul dacă întreg skate park-ul ar fi fost evacuat în acel moment din “motive de pandemie”, dar am fost singurele ținte din tot parcul, plin ochi la acea oră (că de respectat regulile sanitare nici nu poate fi vorba acolo, dar ce contează)!
Am ajuns să stăm aproape lipiți de un gard ca să nu deranjăm o generație distrusă, de copii obraznici care au ajuns să înjure și să fie șmecheri că se duc la domnii jandarmi. Că na, domnilor jandarmi le face o deosebita placere să se lege de suporterii din Baia Mare. Nu-i problemă că in 15 minute n-a mai fost picior de copil în acel colt de skate park, important era sa fim scosi noi afară.
Ați profitat de faptul că niciodată n-am avut nimic de comentat, că am fost puțini și că ne-am văzut de drum. Dar, vă recomandăm să o lasați mai ușor cu abuzurile dacă vreți să mai colaborăm pe viitor. Și nu, nu e o amenințare. E doar un sfat care avantajează ambele parti!
Multumim!
Semnat, Commando Bulldogs Baia Mare.
 
Sursa foto: Ovi Dragomir CS Minaur fotbal

Lasă un răspuns

Top