You are here
Home > Fotbal > Claudiu Coltor: „Vreau să marchez cât mai multe goluri la Recea!”

Claudiu Coltor: „Vreau să marchez cât mai multe goluri la Recea!”

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

ACS Fotbal Comuna Recea își va relua pregătirile, luni 20 ianuarie 2019, sub comanda antrenorilor Ciprian Danciu și Ovidiu Mic. Pe lângă Gabriel Oiță, fundaș central transferat de la Pandurii Tg. Jiu (Liga 2), unde a fost chiar căpitanul echipei, la echipă va sosi și proaspătul transfer al celor de la Recea: Claudiu Coltor.

Născut în data de 12 iulie 1994, a evoluat în turul campionatului pentru Metalurgistul Cugir, de unde s-a și transferat la recea. În prima etapă a sezonului, Claudiu a marcat golul egalizator al metalurgiștilor în partida pierdută cu 1-2 chiar la Recea. 

Claudiu Coltor este încântat de decizia sa de a se transfera la liderul seriei din C5, și speră să își aducă contribuția sa la promovarea echipei din recea în Liga 2!

Claudiu Coltor atacant ACS Fotbal Comuna Recea, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„În primul rând mă bucur că am ajuns la Recea,o echipă bună cu jucători buni și experimentați, sper ca eu să mă integrez cât mai repede, sa joc, vreau să marchez cât mai multe goluri și să îmi ajut echipa la îndeplinirea obiectivului la sfârșitul campionatului, acela de a promova în Liga 2! Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a ne susține! Haide Recea!!!”

Sursa foto: absport.ro

2 thoughts on “Claudiu Coltor: „Vreau să marchez cât mai multe goluri la Recea!”

Lasă un răspuns

Top