You are here
Home > Opinii > CIPRIAN STANCIU: „Sunt izolat de echipă, umilit și șantajat!”

CIPRIAN STANCIU: „Sunt izolat de echipă, umilit și șantajat!”

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

După publicarea materialului de ieri în care îmi expuneam OPINIA MEA în legătură cu scandaul înregistrării de la Minaur Baia Mare (vezi AICI), așa cum am promis și cum este normal să procedez îi dau posibilitatea jucătorului CIPRIAN STANCIU să-și spună părerea față de cele întâmplate la Minaur Baia Mare, legate de înregistrare, contract sau evoluțiile sale. Mă bucur că Stanciu a dat curs acestui DREPT LA REPLICĂ, pentru ca iubitorii fotbalului din Baia Mare să cunoască în întregime și versiunea sa, care diferă de cea exprimată la conferința de presă de conducerea tehnică și administrativă a clubului. Iată mai jos, replica lui CIPRIAN STANCIU:

„Vă mulțumesc frumos că îmi permiteți să răspund și sper să acopăr toate subiectele astfel încât toată lumea să afle și „partea mea de adevăr”.
În primul rând, sunt profund dezamăgit de faptul că unii ziariști din presa locală au deviat grav de la subiect la conferința de presă, transformându-se din oameni aflați în căutarea adevărului în acuzatori fără dovezi. Respect presa, dar s-a creat un alt subiect, în loc să se discute despre adevărata problemă, respectiv faptul că sunt izolat de echipă, umilit si șantajat ca să cedez și să reziliez contractul, respectivul ziarist s-a transformat în avocatul acuzator fără probe. Doar pe zvonuri. Halal deontologie. Au aprobat și sunt de acord cu dialogul, dar îi deranjează o presupusă înregistrare? În loc să vorbim despre discriminarea la care sunt supus, atacăm victima discriminării? În loc să fim indignați despre metodele de șantaj clar exprimate, suntem contrariați de faptul că a apărut în presă discuția din timpul antrenamentului? Eram în plin antrenament, separat de restul lotului, “exilat”, când a apărut dl.Miriuță și a pornit discuția, pe care mă bucur că o recunoaște!
Eu nu mint! Am fost căpitanul echipei, am 23 de goluri marcate pentru echipă deși se pare că dl. Miriuță uită golurile din sezonul promovării și nu numai… Dl. Miriuță să nu își dea cu părerea despre ce echipă o să mă ia, nu este problema dânsului, nu dumnealui m-a adus la Baia Mare. Mi-am rupt piciorul pentru echipa aceasta și am revenit la antrenamente după 5 luni și 3 săptamâni după o operație de ligamente încrucișate, mi-am respectat contractul cu strictețe, m-am antrenat și am jucat la 100% din potențial!
La reunirea din 12.01.2023 dl Miriuță mi-a transmis, de față cu toți colegii, că de a doua zi mă antrenez separat!
Vreau respect, pentru că de la mine aveți respect maxim! Și datorită golurilor mele este dl Miriuță astăzi director tehnic la liga 2!
Cât despre un așa zis memoriu sau că m-am adresat comisiilor FRF, o nouă minciună menită să instige suporterii împotriva mea! În cei 2 ani și jumătate de când sunt la Minaur nu am făcut așa ceva și se poate verifica la FRF!
Problema, din punctul meu de vedere, a plecat de la faptul că am îndrăznit să notific clubul, înaintea meciului de la Galați, despre restanțele salariale. Ceea ce este perfect legal și normal, fiindcă este dreptul nostru al jucătorilor, iar în calitate de căpitan, am întrebat în numele echipei de salarii în vestiar, pentru că și pe mine mă întrebau colegii.
Cum ați spus și dumneavoastră în articol, la începutul lunii decembrie, am fost chemat de conducerea Clubului și informat că nu se vor mai baza pe serviciile mele. Ce nu știți este faptul că nu am primit nicio explicație.
Detalii din negocieri pentru un acord comun de reziliere nu vă pot da, pentru că nu mi se pare profesionist.
Este adevărat că atât evoluțiile mele cât si ale echipei, probabil, au dezamăgit și sunt de acord cu dumneavoastră, dar mă bucura faptul că aveți așteptări mari de la mine, iar afirmația dumneavoastră mă motivează maxim pe viitor.
Despre cât de profesionist, ca jucător de fotbal sunt, ii las pe foștii mei antrenori să facă o analiză obiectivă.
Suporterilor vreau să le mulțumesc pentru susținerea de până acum și pentru modul cum am fost primit încă de la început la acest Club și să le cer scuze public dacă au fost afectați sau dezamăgiți de situația creată și vă asigur că MINAUR BAIA MARE va rămâne veșnic în inima mea indiferent de problemele pe care le-am întâmpinat aici și voi fi mereu mândru că am îmbrăcat tricoul și culorile acestui club.
Satisfacția, bucuriile trăite împreună și performanța sunt de neprețuit!
ADEVĂRUL MAI PRESUS DE ORICE!”

Sursa foto: CS Minaur Baia Mare

One thought on “CIPRIAN STANCIU: „Sunt izolat de echipă, umilit și șantajat!”

  1. Sa inteleg ca simabilul domn Ster s-a inmuiat. Inca o data un articol ca cel pe care l-ati scris este inaceptabil daca este scris de un jurnalist. Dar cred ca l-ati scris din postura de purtator de cuvant al conducerii clubului Minaur si in acest caz nu trebuie decat sa va asumati postura si totul se termina. Mult succes sper sa ajungeti sa scrieti se despre victorii nu numai sa sustineti partizan o disputa in interiorul clubului. Cum se zice unde nu este minte este vai de picioare.

Lasă un răspuns

Top