You are here
Home > Fotbal > Ciprian Danciu: „Nu ne avantajează foarte mult că suntem pe primul loc!”

Ciprian Danciu: „Nu ne avantajează foarte mult că suntem pe primul loc!”

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

 

Liderul seriei din C5, ACS Fotbal Comuna Recea a sunat adunarea și s-a reunit la Stadionul din Comuna Recea, în vederea startului pregătirilor de iarnă. Echipa condusă de Ciprian Danciu a fost prezentă  la startul pregătirilor cu 2 excepții de jucători care au avut de susținut examene.

Așa cum BaiaMare Sport va informat, noutățile din lotul lui Ciprian Danciu sunt Gabriel Oiță și Claudiu Coltor. Gabriel Oiță a venit din Liga 2 de la laterna Pandurii Tg. Jiu, acolo unde a și fost căpitan de echipă, iar Claudiu Coltor a venit de la Metalurgistul Cugir, echipă pentru care a marcat golul egalizator din prima etapă chiar la Recea. Claudiu Coltor își va face debutul oficial la ACS Fotbal Comuna Recea chiar la Cugir, în fața echipei pentru a activat până la venirea sa la Recea.

În sânul echipei este o atmosferă destinsă, iar jucătorii sunt conștienți că îi așteaptă un retur extrem de greu, la finalul căruia speră să obțină promovarea în Liga 2, obiectiv ratat în sezonul trecut! Nu există restanțe salariale, iar primarul Octavian Pavel spune că nu există nici datorii la Stat, iar Primăria Recea, împreună cu Consiliul Județean Maramureș vor asigura necesitățile financiare ale echipei până la finalul campionatului, în așa fel încât să nu existe nici o restanță! Edilul din Recea mai spune că deosebit de importante vor fi pentru echipă primele 5 etape, când echipa antrenată de Ciprian danciu și Ovidiu Mic vor întâlni, pe rând,  pe Metalurgistul Cugir (d), Minaur Baia Mare (a), Industria Galda (d), Luceafărul Oradea (a) și AFC Odorheiu Secuiesc (d).

Ciprian Danciu – antrenor principal ACS Fotbal Comuna Recea, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro: 

„La mulți ani, în primul rând tuturor celor care vă urmăresc reportajele și activitatea care o faceți în Baia Mare. După părerea mea sunteți un om care spuneți lucrurilor pe nume, în față. Acest retur de campionat îl privim ca atare, toate meciurile sunt la fel. Nu ne avantajează foarte mult că suntem pe primul loc, pentru că, vă dați seama conectarea jucătorilor trebuie să fie maximă, la oricare din meciurile pe care le mai avem din acest retur. Va fi greu, pentru că, vedeți și cei de la Baia Mare s-au întărit, și-au exprimat nemijlocit intenția de a promova, s-au investit și sume pentru aducerea de jucători de valoare, pentru a accede în Liga 2. Acuma cel mai bun să câștige, până la urmă suntem toți din Baia Mare, și ar fi benefic ca una dintre aceste 2 echipe să fie la sfârșitul campionatului pe primul loc, pentru ca suporterii să vină la meciurile din Liga 2, și sperăm, chiar la Liga 1, în câțiva ani, pentru că demult nu am mai avut o echipă care să  ne facă plăcere să mergem la stadion și să mergem bucuroși acasă după. Jucătorii noi care au venit la echipă Gabriel Oiță și Claudiu Coltor sunt jucători pe care eu i-am ales, am avut nevoie de acești jucători, avem un lot echilibrat pe toate posturile, asta mi-am și dorit, acuma începem pregătirea și cel mai bun va juca. Până plecăm în Antalya avem 3 meciuri amicale cu Jucu, CFR Cluj și Zalău, după care în Antalya avem iar 3 meciuri amicale. Sperăm ca această perioadă să ne fie benefică, să nu avem accidentați și să începem acest retur de campionat cu tot lotul valid. În lupta pentru promovare, luând-o ierarhic, Luceafărul Oradea este pe 3, Cugirul pe 4, Șelimbărul s-a întărit un pic, dar sunt totuși la 9 puncte, campionatul e lung. Acuma ciar nu vreau să pun presiune pe club, pe jucători, pe echipa care o conduc, pentru că  nu este cazul. Avem la dispoziție un retur de campionat, în care să accedem și să jucăm cu aceiași dăruire la toate jocurile.Suporterii să vină cât mai mulți la fiecare meci, în fiecare etapă, să ne susțină și sperăm să nu dezamăgim, să creăm un fotbal frumos, pentru asta este până la urmă menirea, nu e neapărat un scop rezultatul, pentru mine primordial este jocul, după care, în urma unui joc foarte bun sau bun câștigăm vă dați seama că sunt împlinit și eu și jucătorii, și bănuiesc că și suporterii!”

One thought on “Ciprian Danciu: „Nu ne avantajează foarte mult că suntem pe primul loc!”

Lasă un răspuns

Top