You are here
Home > Opinii > Călin Matei – vicepreședinte, Victor Ponta – președinte, în noua Comisie pentru sport înființată la Camera Deputaților!

Călin Matei – vicepreședinte, Victor Ponta – președinte, în noua Comisie pentru sport înființată la Camera Deputaților!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Așa cum BaiaMare Sport a anunțat în EXCLUSIVITATE, la Camera Deputaților, a avut loc prima ședință a Comisiei speciale pentru elaborarea, modificarea și completarea propunerilor legislative privind sportul organizat din România. Așa cum anticipam, Călin Matei, deputat de Maramureș, a fost numit vicepreședinte al acestei Comisii, iar Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, a fost ales președinte. Pe lângă cei doi, Comisia mai cuprinde alți 13 deputați, Ioana Bran și Liviu Moșteanu – secretari, iar sarcina lor nu va fi una deloc ușoară! În condițiile în care performanțele notabile lipsesc mai ales la jocurile de echipe, Comisia își propune să aducă îmbunătățiri actualei legislații în materie, destul de restrictivă și stufoasă pe alocuri!

„Am stabilit prioritățile de moment ale sportului românesc, care se află într-o stare critică! La perfuzii! Sper ca la finalul mandatului acestei Comisii să rămână ceva după noi nu doar gargară și povești!” – a scris pe pagina sa de facebook deputatul Călin Matei.

 

Lasă un răspuns

Top