You are here
Home > Opinii > Bun venit eZiarultau!

Bun venit eZiarultau!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În aceste zile a apărut, în peisajul jurnalistic online, o nouă publicație, eZiarultau, și din editorialul de început am deslușit ce își propune această publicație originală în felul ei. Își propune să aducă în fața cititorului doar știri pozitive, fără nici un fel de implicații politice, exemple pozitive despre lume și oamenii de lângă noi, indeferent de locul unde aceștia își desfășoară activitatea sau localitatea în care trăiesc.

Fără doar și poate, ideea este una generoasă și lăudabilă și se constituie într-o adevărată provocare, dacă „provocare” se mai poate numi un demers jurnalistic în care pozitivul și exemplele de urmat își găsesc locul cuvenit. Într-o lume tot mai antagonică, în care fiecare are dreptatea lui și tuturor li se cuvin toate, un colțișor de presă care să îți facă ziua mai bună, să-ti lumineze fața și gîndurile este BINEVENIT!

La fel cum BaiaMare Sport a pornit cu un proiect ambițios legat de sportul din Maramureș și sportivii locali care ne reprezintă în competițiile sportive, de a aduce în fața iubitorilor de sport din Maramureș sportul de la marea performanță la sportul școlar, la fel este și acest proiect care se numește eZiarultau, și nu putem decât să salutăm lanasrea pe piața media a acestei publicații!

Bun venit eZiatultau! La mulți ani, eZiarultau!

Lasă un răspuns

Top