You are here
Home > Opinii > bârfa SPORTIVĂ – unu

bârfa SPORTIVĂ – unu

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

bârfa SPORTIVĂ – unu

Îmi place la nebunie Ramona Dumitrescu de la Virgin Radio! Olteanca asta mică e pusă pe fapte rele. Are ea o rubrică care se cheamă „Bârfa zilei” din care, iată, mă inspir și eu cu „bârfa SPORTIVĂ”! Fata noastră zice că orice zi fără bârfî e o zi pierdută! Ramona dragă, dacă printr-o întâmplare dai de acest canal, BaiaMare Sport, să știi că ai un fan și de aceea, mă alătur lipsei tale de modestie și zic și eu RAMONA PREȘEDINTE!

Așa că, nu vreau să pierd prea multe zile și m-am hotărât să…bârfesc! Sigur, nu am să mă bag în viețile private ale unor celebrități, dar cred că putem și chiar avem datoria să bârfim, banditește, sportiv.

Așadar, gura lumii vorbește că primarul interimar al Municipiului Baia Mare, Doru Ioan Dăncuș, ar fi comandat un audit la Clubul Sportiv Minaur Baia Mare, pentru a vedea modul în care s-au cheltuit banii alocați clubului din buzunarul băimărenilor. Se zice că bugetul de 5 milioane de euro ar fi fost insuficient pentru toate cele 3 secții, 2 de handbal și 1 de fotbal și că ar mai fi nevoie de încă vreo 3 milioane de euro! Mai concret, din cele 24.587.500 lei cheltuiți, s-ar fi aprobat o rectificare în plus a bugetului clubului cu suma de 588.000 lei, insuficienți pentru a rezolva toate problemele cu care se confruntă cel mai galonat club al Municipiului Baia Mare! Deputatul nostru Brian Cristian a sesizat toate aceste aspecte și a plătit pe rețelele de socializare o postare în care îl face praf pe Doru Ioan Dăncuș.

Cine știe ce surprize ne va aduce auditul de la clubul Minaur, și, atunci, primarul interimar îi va putea răspunde cu subiect și predicat alesului nostru, nu de alta dar (parcă) suntem și noi curioși. De exemplu, ca să nu fim răi, să vorbim de salarii, ar fi interesant să aflăm cât ne-au costat litigiile și memoriile depuse la comisiile de specialitate!

Aceasta este o bârfă sportivă, nu a putut fi verificată din mai multe surse, și trebuie luată ca atare, fără a avea pretenția că deținem adevărul absolut!

Până la următoarea zi de bârfă sportivă, nu uitați vorba oltencei noastre: o zi fără bârfă (sportivă) e o zi pierdută!

 

One thought on “bârfa SPORTIVĂ – unu

Lasă un răspuns

Top