You are here
Home > Opinii > bârfa SPORTIVĂ – treisprezece

bârfa SPORTIVĂ – treisprezece

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

bârfa SPORTIVĂ – treisprezece

Așa cum anticipam, s-au produs schimbări mari la echipa noastră de fotbal, Minaur Baia Mare. Au fost și altele pe țeava tunului, dar au picat. Pe de altă parte, nu sunt singurele schimbări la echipă și este posibil să mai asistăm la câteva. Totul în dorința de a salva echipa de la retrogradare și a începe construcția unei echipe cu adevărat competitive.

Cu ocazia conferinței de presă în care Florin Achim s-a prezentat ca noul team manager al clubului băimărean, am constatat condițiile vitrege în care Ciprian Danciu a fost nevoit să ducă echipa asta în sezonul de toamnă. Adică, efectiv a fost singur la echipa asta, era un fel de fac totum, numai garderobier mai trebuia să fie și să îngrijească iarba de pe Stadionul Municipal. L-am tot bârfit pe Cipri, pe drept sau nedrept, cert este că i-a fost extrem de greu și îl înțeleg. Unde mai pui că trebuia să mai faci și fotbal. La acest capitol am rămas repetenți. Cu o datorie de 200.000 euro în spate, cu care s-au plătit memoriile foștilor fotbaliști care au jucat la Baia Mare în eșalonul secund, același Cipri Danciu a trebuit să caute jucători dornici de a juca la o echipă aflată în derivă. Ori, să fim serioși, nu a fost domeniul său de activitate, și din acest punct de vedere i-a fost extrem de dificil să izbândească pe toate aceste planuri. Să ai două promovări la activ cu două echipe din Maramureș, nu este de ici de colo. Personal, continui să cred că Ciprian Danciu are stofă de antrenor, tocmai din considerentele descrise mai sus. Orice încercare de a instala alt antrenor la Minaur Baia Mare a fost sortită eșecului. Până la urmă, el a dus echipa în subsolul clasamentului, el trebuie s-o redreseze în al 12-lea ceas! Sunt ferm convins că poate să facă acest lucru, dacă va lucra în echipă, cu noua conducere instalată la Minaur Baia Mare. Și mai are un atuu extrem de important, cunoaște foarte bine lotul, chiar și pe cei nou veniți la echipă. Mai avem 3 etape din sezonul regulat și 10 etape în play-out, ceea ce înseamnă 39 de puncte puse în joc. Și dacă Cipri spune că abia acum începe campionatul pentru Minaur Baia Mare, subscriu doar la partea în care spune că din acest moment, Minaur trebuie să se claseze pe primul loc într-un clasament al etapelor rămase de disputat!

Aceasta este o bârfă sportivă, nu a putut fi verificată din mai multe surse, și trebuie luată ca atare, fără a avea pretenția că deținem adevărul absolut!

Până la următoarea zi de bârfă sportivă, nu uitați că o zi fără bârfă (sportivă) e o zi pierdută!

Lasă un răspuns

Top