You are here
Home > Opinii > Bârfa SPORTIVĂ – patrusprezece

Bârfa SPORTIVĂ – patrusprezece

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Bârfa sportivă – patrusprezece

 

Anul 2024 a adus, așa cum anticipam în debutul său, numeroase schimbări în sportul nostru autohton, dar a adus și tot atâtea scandaluri. Tocmai pentru că pasiunea pentru Minaur este mare, scoate atâtea orgolii și trezește suporterul din letargie. Desigur, cel mai ușor este să comentezi din spatele calculatorului sau alte gadgeturi, conturi false și să începi să înjuri, să nu fii de acord cu nimeni și nimic, cu atât mai mult cu cei care sunt efectiv implicați în fenomen. Să te implici să dezvolți și să promovezi sportul este infinit mai greu, de aceea atunci când alegi să faci asta trebuie să ai răbdare și curaj să faci față la tot negativismul care inundă piața rețelelor sociale. Când e să pui mâna pe lopată, cum se zice, atunci îți dai seama că socoteala de acasă nu se portivește cu cea din târg.

Încă din luna decembrie am aflat, surprins sau nu, că o parte a galeriei Commando Buldogs sunt nemulțumiți de șeful lor Nicu Galerie și intenționează să formeze o altă fracțiune. Am ezitat să bârfesc pe această temă, pentru că știrea venea într-un moment în care galeria a boicotat echipa de fotbal iar versul „și la bine și la greu” nu a mai fost valabil, și, din păcate nu va mai fi valabil de acum, acest boicot nedorit și rușinos rămâne ca o pată neagră asupra celor pe care i-am lăudat cu orice ocazie, iar acestea sunt destule, har Domnului.

Nu-i cunosc pe cei de la Rechinii Baia Mare, nou înființata galerie a suporterilor băimăreni, sau poate că îi știu pe o parte dintre ei. Dar, astăzi bârfa sportivă este despre ei, pentru că, personal vreau să-mi scot pălăria în fața lor. Mă înclin în fața prestației lor de la handbal și fotbal, mă bucur că încep să apară principii sănătoase și în rândul suporterilor băimăreni, cei care țin cu adevărat la culorile clubului, la tradiția clubului și a uriașei moșteniri lăsate peste decenii nouă celor care mai vibrăm cu Minaur în suflet. Și ca mine o fac și ei, RECHINII BAIA MARE! Bun venit alături de noi toții iubitorii sportului din Baia Mare!

Aceasta este o bârfă sportivă, nu a putut fi verificată din mai multe surse, și trebuie luată ca atare, fără a avea pretenția că deținem adevărul absolut!

Până la următoarea zi de bârfă sportivă, nu uitați că o zi fără bârfă (sportivă) e o zi pierdută!

 

Lasă un răspuns

Top