You are here
Home > Opinii > Bârfa SPORTIVĂ – cincisprezece

Bârfa SPORTIVĂ – cincisprezece

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Bârfa SPORTIVĂ – cincisprezece

O știre care a trecut ca funza prin vânt este cea apărută pe maramureșonline.ro acum câteva zile. Semnatarul ei, Dan Coardă, un jurnalist de excepție, jurnalistul anului 2023 în Maramureș, cu informațiile la purtător, și eu personal, îl cred pe cuvânt, sursele sale nu prea mint, ne spune că începând de sezonul viitor Liviu Bala, team managerul sau directorul sportiv de la CS Minaur Baia Mare va face strategii și se va ocupa de Rapid București. Este vorba, bineînțeles de echipa de handbal feminin Rapid București. Acuma, oricât de bârfitori am fi, trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului, adică lui Liviu ce este a lui Bala, și să recunoaștem că în toți anii petrecuți la clubul de sub tribunele Sălii Polivalente „Lascăr Pană”, a strâns câteva trofee importante, adică omul chiar a muncit. Sigur, nu pe banii săi personali, ci din cei veniți de la Bugetul Local, adică din banii publici. Dar, pentru asta a fost plătit omul, să obțină performanțe. Și le-a obținut! Nu revenim și nu insistăm asupra scandalului din startul acestui an cu un audit extrem de contestat de cei contrololați, dar nu știm dacă „transferul” lui Liviu are legătură cu acest scandal sau ar fi altceva la mijloc.

La mijloc ar putea fi bugetul generos pe care Ministerul Transportului l-a pus la dispoziția echipei. Cam 7 milioane de euro au fost alocate de Sorin Grindeanu echipei la finele anului trecut. Cu așa buget, cine nu și-ar dori un post de conducere călduț la Rapid București? Dacă tot a fost Liviu Bala „singur împotriva tuturor”, atunci când i s-a cerut să facă un pas în spate, personal cred că îi prinde bine viitoarea funcție, și să nu ne mirăm dacă la sfârșitul sezonului viitor România va avea o nouă campioană în Liga Florilor!

Și daca, Dan Coardă ne invita elegant să-l sunăm pe Liviu pentru confirmare, eu personal, îl cred pe cuvânt, un cuvânt care cântărește mult în lumea presei maramureșene. Așa că, nu ne rămâne decât să ne plecăm capetele în fața lui Liviu al nostru, și să-i mulțumim pentru tot ce a făcut în handbalul maramureșean, și, de ce nu, mult succes la Rapid București!

Aceasta este o bârfă sportivă, nu a putut fi verificată din mai multe surse, și trebuie luată ca atare, fără a avea pretenția că deținem adevărul absolut!

Până la următoarea zi de bârfă sportivă, nu uitați că o zi fără bârfă (sportivă) e o zi pierdută!

Lasă un răspuns

Top