You are here
Home > Fotbal > BARAJ LIGA 3 Dacă nici acum, atunci când? Academica Recea se împiedică de Minerul Rodna și va avea o viață grea în retur! Academica Recea-Minerul Rodna 1-1 (1-0) VIDEO

BARAJ LIGA 3 Dacă nici acum, atunci când? Academica Recea se împiedică de Minerul Rodna și va avea o viață grea în retur! Academica Recea-Minerul Rodna 1-1 (1-0) VIDEO

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Academica Recea se împiedică de Minerul Rodna și va avea viață grea în retur!

Cu numeroși jucători în echipă care au jucat atât la nivelul eșalonului al treilea, cât și în Liga 2, Academica Recea ar fi trebuit să aibă o viață ușoară în fața campioanei județului Bistrița Năsăud, Minerul Rodna, o echipă cu mulți jucători trecuți de greutatea optimă, dar evoluând cu ambiție în fața echipei antrenate de Romică Buia.

După ce Daniel Groza a deschis corul în min. 14, se părea că echipa Academica Recea se va desprinde decisiv în câștigătoare la 2-3 goluri diferență în actul secund. Se pare că cei care au căzut fizic în repriza secundă au fost cei de la Recea care nu au mai reușit să controleze mijlocul terenului, și au fost destul de superficiali în fața porții adverse, superficialitate pe care am văzut-o și în finala campionatului din Liga 4, împotriva echipei Avântul Bârsana. Cu foarte multe greșeli și mingi pierdute la mijlocul terenului, impreciși în faza ofensivă, incapabili să bată un portar care parcă își asunse mingea de joc pe sub tricou. În atare condiții, oaspeții de la Rodna au dat lovitura de grație, reușind să egaleze în min. 74 prin Sadi Akri, care a șutat senzațional în vinclul porții lui Dombradi, din interiorul careului, într-un unghi destul de incovenabil.

Barajul pentru promovare în Liga 3, mai are 2 reprize a 45 de minute fiecare, iar la Rodna elevii antrenați de Romică Buia vor trebui să reușească ceea ce nu au reșit pe Stadionul Central din Recea: să învingă pentru a promova, în condițiile în care vor juca pe un teren mult mai rău. Cu toate acestea, Academica Recea este capabilă să învingă Minerul Rodna, chiar la ea acasă, iar noi sperăm că Romică Buia va reuși să corecteze ceea ce nu a mers astăzi în prima partidă a Barajului.

FAZE IMPORTANTE:

7 Daniel Brumă profită de o greșeală a lui Dombradi la marginea careului propriu de 16, recuperează și trmite spre poartă, dar același Dombradi salvează și respinge cu mână o minge care se îndrepta spre poartă

10 Lorand Lang trimite cu capul peste poartă de la marginea careului de 6 m

14 1-0 Daniel Goza înscrie din apropierea porții o mige respinsă în lateral de Andrei Cămărășan la șutul lui Marco Petran de la 16 m

16 Mitrea trimite cu capul puțin pe lângă după un corner de pe partea dreapta executat de Chiorean

26 Chiorean șutează plasat din marginea careului de 16, Cămărășan respinge foarte bine

34 Mark Parnău șutează puternic din suprafața de pedeasă, Cămărășan respinge încă o dată

37 Andrei Hazbei șutează slab, Dombradi reține

53 Parnău șut peste poartă de la 20 m

61 Marco Petran trimite pe lângă stâlpul din dreapta, singur cu portarul Cămărășan

67 Mitrea reia din careu Cămărășan este din nou la post

68 Marco Petran mai ratează o dată cu poarta goală trimițând peste poartă de la 5 m de linia porții

74 1-1 Sadi Akri șutează senzațional din interiorul careului în vinclul porții lui Dombardi și restabilește egalitatea

ACADEMICA RECEA – MINERUL RODNA 1-1 (1-0)

Stadionul Central Recea

Spectatori: 500

Au marcat: Daniel Groza (14), respectiv Sadi Akri (74)

Cartonașe galbene: Marius Mitrea (27), Marco Petran (33), Lorand Lang (90+2) / Traian Savu (39), Andrei Hazbei, (45), Vlăduț Patca (63), Daniel Brumă (78), Ionuț Valea (90)

Arbitri: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni-Alba) – centru; Biro Tamas Koprica (Carei), Ioan Cozorici (Zalău) – asistenți.

Observator arbitri: Sergiu Neichi (Satu Mare)

Delegat de joc: Ioan Papp (Carei)

 

ACADEMICA RECEA: 1.Balazs Dombradi – 5.Marius Mitrea, 23.Milian Urs, 3.Lorand Lang, 22.Antonio Lung, 15.Sergiu Chiorean, 6.Tudor Balmoș, 7.Mark Parnău, 20.Daniel Groza (67 Paul Oșan), 10.Bogdan Bușică (84 Sorin Brașovan), 19.Marco Petran (78 Adrian Tarța). Rezerve neutilizate: 12.Denis Brumar – 14.Valer Giurgiu, 9.Gabriel Horje, 24.Daniel Pop, 21.Denis Vașvari, 18.Răzvan Ardelean. Antrenori: Romică Buia (principal), Ioan Tămîian (secund).

MINERUL RODNA: 12.Andrei Cămărășan – 6.Cristian Dodea, 92.Paul Hazbei, 90.Vlăduț Patca, 77.Ionuț Valea, 17.Traian Savu, 8.Aurelian Viliczki (31 Cristian Sigheartău), 99 Cristian Bortăș, 10.Paul Colța, 7.Daniel Brumă, 9. Andrei Hazbei (71 Sadi Akri). Rezerve neutilizate: 1.Marius Bor – 55. Lazăr Pioraș, 19. 2. Ilie Tiron, 91.Valentin Alexa. Antrenor: Valeriu Munteanu.

Romică Buia – antrenor Academica Recea, declarații după meci:

Valeriu Munteanu – antrenor Minerul Rodna, declarații după meci:

Credit foto: Marius Cîmpian

Lasă un răspuns

Top