You are here
Home > Fotbal > Casa Liga 1 > Băimăreanul Răzvan Onea singurul jucător U21 care a bifat toate meciurile în sezonul de toamnă din Liga 1! Adrian Ster printre debutanți!

Băimăreanul Răzvan Onea singurul jucător U21 care a bifat toate meciurile în sezonul de toamnă din Liga 1! Adrian Ster printre debutanți!

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

S-a tras cortina peste sezonul de toamnă din Liga 1, iar Federația Română de Fotbal a dat publicității primele date referitoare la regula U21, care prevede obligativitatea ca partidele din Liga 1 să înceapă cu 2 jucători U21, echipele având obligația de a juca 90 de minute cu un jucător U21 pe teren. Deși, a fost mult discutată, această regulă a adus numai beneficii fotbalului românesc, performanța selecționatei U21 la Campionatul European din 2019, când elevii lui Mirel Rădoi au jucat semifinala cu Franța, fiind exemplu cât se poate de elocvent, că este nevoie ca tinerii fotbaliști români să aibă cât mai multe meciuri în picioare în primul eșalon al fotbalului românesc!

Avem și noi băimărenii tinerii noștri jucători care evoluează în Liga 1:, Răzvan Onea (Poli Iași), Sergiu Ciocan (Gaz Metan Mediaș), Adrian Ster (AFC Hermannstadt), Paul Oșan (AFC Hermannstadt). Dintre ei, Răzvan Onea ocupă primul loc la numărul de minute și jocuri în care a evoluat în sezonul de toamnă (maximum de jocuri -15, 1225 minute) devansându-l chiar și pe golgheterul competiției Dennis Man  (FCSB), iar Adrian Ster se numără printre cei 40 de tineri fotbaliști care au debutat pe prima scenă fotbalistică a țării!

Răzvan Onea, Sergiu Ciocan și Adrian Ster au jucat împreună la juniori pentru FC Baia Mare și Xela Baia Mare, sub comanda antrenorului Emil Kemeneș!

Statistica dată publicității de FRF o puteți găsi AICI 

Felicitări și mult succes mai departe!

Sursa foto: pagina personală de facebook a lui Răzvan Onea

Lasă un răspuns

Top