You are here
Home > Fotbal > Liga 2 Casa pariurilor > AVENTURA în Liga 2 s-a încheiat pentru Comuna Recea! Mulțumim Recea!

AVENTURA în Liga 2 s-a încheiat pentru Comuna Recea! Mulțumim Recea!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Aventura în Liga 2 pentru Comuna Recea s-a încheiat! La prima participare în eșalonul secund pentru Comuna Recea, formația maramureșeană a făcut o figură frumoasă! Retrogradarea echipei antrenată de Florin Fabian s-a decis la ultima fază a meciului, Marius Ciobanu dezlănțuind fiesta la Slobozia, după ce Marius Ciobanu a înscris pe sub picioarele lui Răileanu în min. 90+3!!!!

Zodia barajelor a fost nefastă pentru echipele din Maramureș, după Minaur Baia Mare iată că și Comuna Recea a pierdut barajul pentru menținerea în Liga 2! Vestea a picat ca un trăsnet și pentru iubitorii fotbalului din Baia Mare, care mai aveau o speranță într-o fuziune cu echipa de ligă secundă, pentru a avea echipă de Liga 2 și la Baia Mare!

Și (in)decizia primarului Cătălin Cherecheș legată de viitorul echipei Minaur, s-a explicat, într-o oarecare măsură, de rămânerea echipei din Recea în Liga 2! Prin urmare, se pare că suntem blestemați și așa se întâmplă când ne certă, suntem invidioși pe  cei care respectă competiția, și născocim suspiciuni de blat peste tot. 

Vom vedea dacă, până la urmă vom avea 2 sau 3 echipe în Liga 3, dar opțiunile nu sunt multe. Am spus-o, și o spun, în continuare: punct și de la capăt!

„Ai câștigat, continuă, ai pierdut, continuă! (Pierre de Coubertin)

Mulțumim RECEA!

Sursa foto: ACS Fotbal Maramureș Recea

One thought on “AVENTURA în Liga 2 s-a încheiat pentru Comuna Recea! Mulțumim Recea!

  1. cand s-au dat la o parte sa promoveze AFK Csikszereda Miercurea Ciuc in liga a doua si atunci tot suporterii au nascocit suspiciuni de blat?

Lasă un răspuns

Top