You are here
Home > Alte sporturi > ALTE SPORTURI Surorile Rus medaliate la Campionatul European Școlar!

ALTE SPORTURI Surorile Rus medaliate la Campionatul European Școlar!

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Surorile Rus medaliate la Campionatul European Școlar!

În perioada 29 mai – 03 iunie 2023, în capitala Serbiei la Belgrad are loc ” European Open School Combat Games 2023”. În cadrul Campionatului European Școlar elevi din întreaga Europă se întrec la șapte discipline sportive precum: sambo, lupte greco și libere, karate fudokan, judo, ju jitsu, taekwondo și karate kyokushin.

În cea de-a treia zi de concurs rezervată celor de la sambo, surorile Ana Maria și Alexandra Rus (ambele componente ale Clubului Sportiv Municipal Baia Mare) au reușit să obțină medalii pentru lotul României, compus la această disciplină sportivă din opt sportivi Deși au avut adversare redutabile născute în 2005, cele două băimărence născute în 2007 au reușit: Ana Maria Rus să obțină medalia de aur la categoria 65 de kg, în timp ce Alexandra Rus s-a încununat cu medalia de argint la categoria 59 de kg, după o finală cu “cântec” pierdută în fața unei sportive din Serbia.

Cele două sambiste sunt antrenate la C.S.M.Baia Mare de antrenorul emerit Vasile Pop, secondat de Alin Vlăduț Popdan, Denis Pop și Bogdan Pop.

Lasă un răspuns

Top