You are here
Home > Alte sporturi > ALTE SPORTURI PREMIERĂ Maramuresul, gazda a unei etape de Campionat Mondial la Snowboard!

ALTE SPORTURI PREMIERĂ Maramuresul, gazda a unei etape de Campionat Mondial la Snowboard!

 

 

 

 

 

Maramuresul, gazda a unei etape de Campionat Mondial la Snowboard!

În intervalul 26 – 30.01.2022, va avea loc la Șuior, în premieră pentru Maramureș, o etapă de Campionat Mondial de snowboard și freeski !
Concursul este un eveniment oficial FIS și apare în toate calendarele competiționale internationale.

Evenimentul este organizat de către ACS Extrem Rivulus din Baia Mare, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, Complex Turistic Șuior, Primăria Orașului Baia Sprie, Banca Transilvania, Urban Monkey, Comtrade Distribution, H2O, Uman , Brenner , Nerv , și este primul concurs de snowboard slopestyle – etapa FIS, din Romania!” spune Bogdan Iluț, președinte ACS Extrem Rivulus Baia Mare.

La concurs și-au confirmat prezența membri loturilor naționale a Ungariei, Ucrainei, Austriei, Germaniei, Italiei, Sloveniei, Slovaciei, Bulgariei si Israelului. De asemenea, și-au anunțat prezența și riderii români, care au șansa, în premieră pentru Romania, să particpe la o etapă de concurs de snowboard FIS!

Evenimentul va fi transmis live și se asteaptă un număr mare de participanți și spectatori (daca situatia CoVid permite). Riderii dornici să participe la un eveniment de o asemenea anvergură se pot inscrie pe site-ul extremrivulus.ro!
Premiile oferite sunt colosale și fără precedent la vreun concurs din Romania !!!! Plus, primii 3 clasati din fiecare categorie și disciplină, sunt automat calificati la Finalele Campionatului Mondial de ski (Livigno) și snowboard (Kaprun), ambele planificate pentru luna martie!” concluzioneaza Bogdan Ilut, ACSExtem Rivulus.

Lasă un răspuns

Top